ANI: Viceprimarul PNL din Popești Leordeni, în conflict de interese. A aprobat un proiect imobiliar pe terenul pe care îl deținea chiar el

ANI: Viceprimarul PNL din Popești Leordeni, în conflict de interese. A aprobat un proiect imobiliar pe terenul pe care îl deținea chiar el
Foto: George Adrian Ștefănescu / Facebook

Agenția Națională de Integritate (ANI) îl acuză pe George Adrian Ștefănescu, viceprimarul PNL din Popești Leordeni, că e în conflict de interese administrativ pentru că, în calitate de consilier local, a aprobat un proiect imobiliar pe terenul pe care îl deținea chiar el, prin intermediul unei firme la care e asociat unic. În vizorul ANI a intrat și Marian Ciotoianu (Pro România), un alt consilier din Popești Leordeni.

Viceprimarul PNL din Popești Leordeni, acuzat de conflict de interese

„În calitate de consilier local a participat la adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 28 septembrie 2021 privind respingerea Proiectului de hotărâre din data de 23 septembrie 2021 cu privire la încetarea mandatelor de consilieri locali, acesta având un interes personal în problema supusă dezbaterii întrucât se afla pe lista consilierilor locali ale căror mandate au fost declarate încetate de drept.

Totodată, ȘTEFĂNESCU GEORGE ADRIAN a participat la adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 26 august 2021 prin care a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru un ansamblu de locuințe aflat pe terenul deținut de societatea la care persoana evaluată deține calitatea de asociat unic și funcția de administrator”, a transmis ANI, într-un comunicat.

Consilier local din Popești Leordeni, acuzat de conflict de interese

Tot de conflict de interese administrativ este acuzat și Marian Ciotoianu (Pro România), un alt consilier din Popești Leordeni.

„În calitate de consilier local a participat la adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 28 septembrie 2021 privind respingerea Proiectului de hotărâre din data de 23 septembrie 2021 cu privire la încetarea mandatelor de consilieri locali, acesta având un interes personal în problema supusă dezbaterii, deoarece se afla pe lista consilierilor locali ale căror mandate au fost declarate încetate de drept”, mai susține ANI.

Urmăriți B1TV.ro și pe