Avocatul Daniel Fenechiu a anunțat că va candida la Primăria Capitalei (VIDEO)

Avocatul Daniel Fenechiu a anunțat că va candida la Primăria Capitalei (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele Partidului Național Democrat, avocatul Daniel Fenechiu, va candida la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de Robert Turcescu, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV. Avocatul i-a acordat lui Turcescu un interviu, care va apărea în Evenimentul Zilei, și în care și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Bucureștiului.

Într-o intervenție telefonică în cardrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, Daniel Fenechiu a confirmat informația, precizând că a luat această decizie pentru a constatat că la București există niște probleme care se agravează și care țin de plicarea legii.

”Am constatat că Bucureștiul are niște probleme care, în loc să se rezolve, se agravează. Ele țin de aplicarea legii. Într-o situație în care hățișurile mafiote care guvernează admnistrația din
București nu pot fi deslușite de nimeni (…), cred că un avocat care ar veni cu un program de curățire a administrației bucureștene ar face ca Bucureștiul să devină o capitală europeană în care regulile să se respecte”, a declarat Fenechiu.

Acestea a precizat că nu ar refuza o susținere în cursa electorală din partea fostului președinte Traian Băsescu.

”Nu aș refuza susținerea lui Băsescu, a fost primar general, a fost președinte, are notorietate și beneficiază de încredere. Dacă oameni sau partide vor să mă susțină pentru ce însemn eu ca om, sunt bineveniți. (…) Vreau să fui un primar corect și să aduc legea în primărie”, a mai spus Daniel Fenechiu.

Daniel Fenechiu candidează la Primăria Capitalei