Băsescu: Cătălin Predoiu nu va face faţă campaniei electorale. Are mari probleme de cunoaştere a Bucureştiului (VIDEO)

Băsescu: Cătălin Predoiu nu va face faţă campaniei electorale. Are mari probleme de cunoaştere a Bucureştiului (VIDEO)

Cătălin Predoiu nu va face faţă campaniei electorale, este prea puţin convingător în a rezolva problemele Capitalei, a declarat pentru B1 TV fostul preşedinte Traian Băsescu. Acesta a spus despre candidatul PNL că are mari probleme de cunoaştere a Bucureştiului.

”Predoiu nu va face faţă campaniei. În primul rând, sunt convins că are mari probleme de cunoaştere a Bucureştiului. Vom vedea cât de bine ştie problemele Bucureştiului, nu străzile.

Predoiu este prea puţin convingător în a rezolva problemele Capitalei. Omul ăsta, la stadiul ăsta, nu înţelege că în Bucureşti vin banii singuri. Primăria Capitalei are un nivel de îndatorare redus, poate să facă o nouă emisiune de bonduri când vrea ea de jumătate de miliard şi faci proiectele de care are nevoie Bucureştiul”, a spus acesta.

Băsescu: Cătălin Predoiu nu va face faţă campaniei electorale

#DIRECT_ONE_quo643#

Ca răspuns la oferta de colaborare a lui Predoiu, fostul preşedinte a precizat că discuţiile se vor purta după alegeri, când PMP va discuta două posibilităţi: de a face alianţe în teritoriu sau de a rămâne în opoziţie pentru a consolida formaţiunea.

Băsescu a mai spus că Robert Turcescu va ajunge în turul al doilea și ște acest lucru pentru că se bazează pe capacitatea lui de a convinge.