Bercea Mondial se bazează pe legăturile sale cu familia prezidenţială

Bercea Mondial se bazează pe legăturile sale cu familia prezidenţială
Foto: evz.ro

Potrivit Tribunalului Olt, Bercea Mondial este convins că nu va fi închis datorită legăturilor sale cu familia prezidenţiala. Mircea Băsescu, fratele presedintelui Traian Băsescu s-a înrudit cu interlopul după ce a botezat-o pe fata acestuia la o biserică din Constanta în timp ce preşedintele Traian Băsescu nu s-a sfiit să fie văzut în compania lui Bercea. Anul trecut în octombrie, Bercea a participat la înmormantarea mamei presedintelui Băsescu, astfel reconfirmînd relaţiile sale cu familia preşedintelui.

Sandu Anghel a declarat, citat de motivarea Tribunalului Olt, drept având convingerea că nu va fi condamnat penal datorită legăturilor de afinitate prin alianţe cu persoane cu funcţie de conducere publică importante care i-au botezat o nepoată.
 

Presedintele Băsescu despre Bercea Mondial
 
Întrebat luni în cadrul unei conferinţe de presă ce părere are despre declaraţiile lui Bercea Mondial şi despre legăturile acestuia cu Mircea Băsescu, şeful statului a susţinut că legea trebuie aplicată oricărui om, indiferent cine este.

“A botezat dar asta nu i-a folosit lui Bercea Mondial la nimic, după cum vedeţi. Constataţi că i-ar fi folosit la ceva? Chiar dumneavoastră spuneaţi că ar fi fost arestat 29 de zile. La ce credeţi că i-a folosit? Legea trebuie aplicată oricărui om, indiferent cine este el şi cine i-a botezat copiii. Nu cred că a avut vreun folos de pe urma botezului de anul trecut”  , a răspuns presedintele Traian Basescu.

Bercea Mondial, arestat preventiv pentru 29 de zile

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial în lumea interlopă din judeţul Olt este anchetat de procurorii Parchetului Tribunalului Olt pentru tentativă de omor calificat dupa ce acesta şi-a înjunghiat un nepot în spate.

Instanţa a decis emiterea unui mandat de reţinere pentru 29 de zile pe baza infracţiunii de tentativă de omor calificat pe numele lui Sandu Anghel, decizia putând fi contestată la Curtea de Apel Craiova.