Boc și-a depus candidatura pentru șefia PDL: "Doresc să ducem România pe creştere economică"

Boc și-a depus candidatura pentru șefia PDL: "Doresc să ducem România pe creştere economică"
Foto: B1 TV

Premierul Emil Boc a susţinut o conferinţă de presă pentru a-şi anunţa candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al partidului PDL.

Boc a explicat că sunt două motive pentru care candidează, acelea fiind menţinerea PDL la guvernare, precum şi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare, din 2012, şi în consecinţă, continuarea guvernării.

„În primul rând doresc ca împreună cu PDL să ducem România pe creştere economică, după această perioadă grea, pe care cu toţii am parcurs-o. Am fost acolo atunci când a fost cel mai greu pentru români, şi cred că PDL trebuie să fie alături şi la bine, după ce am depăşit această perioadă dificilă”, a spus premierul.

Boc a declarat că această candidatură, la preşedinţia PDL, are  moţiunea „România dreaptă, România puternică, arătându-se încrezător în privinţa alegerilor, despre care a spus că ştie ce are de făcut.

„Această moţiune spune ce am făcut până în momentul de faţă şi că dorim o Românie dreaptă şi puternică… Pentru asta şi-a asumat PDL guvernarea, şi cred într-o Românie care să performeze, care după 20 de ani să aspire să ajungă la nivelul de trai din Uniunea Europeană”, a adăugat Emil Boc.

Boc: Ştiu ce avem de făcut pentru a câştiga alegerile

PDL doreşte continuarea guvernării