Când ar putea eliberat Liviu Dragnea din închisoare. Avocata Flavia Teodosiu, întrebată dacă ar putea ieși până în vară: „În mod normal ar trebui să iasă mult mai repede, nu până în vară” (VIDEO)

Când ar putea eliberat Liviu Dragnea din închisoare. Avocata Flavia Teodosiu, întrebată dacă ar putea ieși până în vară: „În mod normal ar trebui să iasă mult mai repede, nu până în vară” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea și spune că fostul președinte al PSD ar putea ieși din Penitenciarul Rahova, acolo unde își ispășește condamnarea din dosarul privind angajările fictive la DGASPC Teleorman, chiar în primăvară. „Este un arc de timp la care nu mă pot referi”, a mai adăugat ea, vineri, în cadrul Știrilor B1 TV prezentate de Luiza Cergan.

Ce a declarat avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, despre o eventuală eliberare din închisoarea fostului lider PSD

Întrebat cam când crede că ar putea ieși din închisoare Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu a răspuns: „Având în vedere faptul că a primit acel aviz favorabil din partea comisiei și faptul că avem termen pe data de 27, eu sper ca Judecătoria Sectorului 5 să constate că sunt toate condițiile îndeplinite pentru obținerea acestei eliberări condiționate, iar după aceea, ce pot să vă spun, mi-e greu să cred că Parchetul nu va face contestație – eu sper să nu facă. În cazul în care nu va face contestație, atunci probabil după trei zile de la data de la care se va pronunța instanța, respectiv a comunica hotărârea, vom putea discuta. Este un arc de timp la care nu mă pot referi, pentru că nu am cum să știu ce se va întâmpla în procedura aceasta, dar eu sper la o soluție bună, corectă și firească în ceea ce-l privește săptămâna viitoare”.

Întrebat dacă ar fi șanse să fie eliberat până în vară, avocata fostului lider PSD a adăugat: „În mod normal ar trebui să iasă, repet, mult mai repede, nu până în vară, dacă nu i se vor da amânări ș.a.m.d, condiții în care nu văd de ce i s-ar da amânări, pentru că dânsul îndeplinește toate condițiile, n-a avut niciun fel de element negativ, să spun așa. Acestea sunt elementele pe care le va aprecia instanța, dar, sigur, va fi un judecător care va hotărî atât la fond, cât și în contestație, la tribunal”.

Referitor la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, avocata Flavia Teodosiu susține: „Așa și așa, ce să vă spun. E bine, doar că, sigur, acele afecțiuni pe care dânsul le are, respectiv la spate, trebuie tratate. Ele se agravează fără doar și poate, are nevoie de un alt mod de a se mișca și de a fi supus unor tratamente medicale corespunzătoare, cu recuperări ș.a.m.d., dar dânsul, știm bine, suferă de două afecțiuni grave. Să sperăm că totul va fi în regulă și în viitor”.