Cătălin Boboc demisionează din PNL „pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită” / Fostul senator e acuzat că s-ar fi branșat ilegal la curent

Cătălin Boboc demisionează din PNL „pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită” / Fostul senator e acuzat că s-ar fi branșat ilegal la curent
Foto: Cătălin Boboc / Facebook

Cătălin Boboc a anunțat, marți, că demisionează din funcția de membru al PNL „pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită”.

Demisia vine în contextul în care există suspiciunea că o locuință din municipiul Brăila a fostului senator ar fi fost branșată ilegal la distribuția de energie electrică.

Cătălin Boboc a anunțat că demisionează din PNL

„Pentru a nu politiza o situație personală care va fi lămurită, și pentru a nu crea în vreun fel presiune, am decis să îmi dau demisia din funcția de membru al Partidului Național Liberal. Consider că este cel mai decent gest politic pe care îl pot face astfel încât imaginea partidului să nu fie afectată de acuzațiile care mi-au fost aduse”, a scris el, marți seară, pe Facebook.

El susține că „demisia este singura soluție”.

„Varianta autosuspendării nu există într-un astfel de caz, prin urmare demisia este singura soluție, până la clarificarea situației. Voi reveni cu toate explicațiile și documentele necesare după ce voi face toate demersurile pentru a-mi demonstra nevinovăția. Am fost și sunt un om de partid, le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru colaborare, din 2003 și până acum. Îi asigur de buna mea credință și cred că ne vom reauzi!”, a adăugat Cătălin Boboc.

Urmăriți B1TV.ro și pe