Cătălin Drulă, după anunțul INS: „Criza scumpirilor continuă. Zero liberalism în această guvernare”

Cătălin Drulă, după anunțul INS: „Criza scumpirilor continuă. Zero liberalism în această guvernare”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul USR, Cătălin Drulă, a comentat datele comunicate luni de INS și susține că în actuala guvernare există „zero liberalism”.

„Zero liberalism în această guvernare”, reclamă Cătălin Drulă (INS)

Criza scumpirilor, susține Cătălin Drulă, continuă.

„Criza scumpirilor continuă. INS comunică astăzi o rată anuală a inflației de 15,5% în luna februarie, în creștere de la 15,1% în luna ianuarie. La legume și fructe, prețurile au crescut doar în luna februarie cu peste 5%”, a scris deputatul, luni, pe Facebook.

El a acuzat că guvernul actual că „îi convin scumpirile”.

„Guvernului PSD-PNL îi convin scumpirile, pentru că cresc încasările la buget. Politicile Guvernului Ciucă-Ciolacu sunt inflaționiste. Când nu pun taxe mai mari (și au pus) pe față, ne aplică taxa nevăzută: inflația. Cea care mănâncă putere de cumpărare și economii. Zero liberalism în această guvernare”, a adăugat Cătălin Drulă.

„Zero dorință de a aplica soluțiile corecte:

    •  Oprirea risipei din bani publici
    • Echilibrarea bugetului de stat
    • Realizarea reformelor și investițiilor din PNRR
    • Reducerea taxării pe muncă”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:30 - Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă la Tel Aviv după ce premierul Netanyahu l-a demis pe ministrul Apărării
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România