Cătălin Rădulescu, criticat DUR de un contracandidat: Are câteodată un război imaginar

Cătălin Rădulescu, criticat DUR de un contracandidat: Are câteodată un război imaginar

Cătălin Rădulescu, unul dintre cei mai vehemenți critici din ultimele zile ai modului în care se organizează Congresul PSD, a obținut validarea candidaturii pentru funcția de vicepreședinte al partidului.

Cu toate acestea, Rădulescu a fost aspru criticat chiar de Șerban Valeca, președintele filialei din care face parte.

„Dar nu am avut eu niciun… (război – n.r.). Dânsul are câteodată un război imaginar, nu citeşte procedurile. Nu am avut niciun război cu domnul Rădulescu, deci îi urez succes şi dânsului ca lui Adi Ţuţuianu în continuare”, a declarat Valeca, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD.

„E o competiţie deschisă, este foarte bine că există. Le urez succes la toţi colegii. Am participat la atâtea examene şi competiţii ştiinţifice şi sportive în viaţă… pe majoritatea le-am câştigat, dar am şi pierdut. Deşi nu e o problemă”, a mai spus Valeca, referindu-se la competiția care există pentru funcția de vicepreședinte în regiunea Muntenia.

Acesta a mai precizat că nu a vorbit cu Liviu Dragnea despre o eventuală susținere în cadrul Congresului.

Pentru funcția de vicepreședinte a regiunii Muntenia candidează Cătălin Rădulescu (PSD Argeş, dar nesusţinut de filială), Adrian Ţuţuianu (PSD Dâmboviţa) şi Şerban Valeca (preşedinte PSD Argeş).

Ultima oră
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)
21:38 - Sorin Bontea a mers pentru prima dată în Grecia la filmările Chefi fără limite de la Antena 1: Nu m-a atras niciodată (GALERIE FOTO)
21:22 - Cum a reușit Rusia să strângă rândurile-n NATO. Mircea Geoană: Frumusețea acestei alianțe e că, în clipa în care apare o provocare, ea are un reflex de a se uni (VIDEO)
21:17 - Câinele încă o așteaptă acasă pe jurnalista mexicană asasinată de mafie. Imaginile induioșătoare au împânzit internetul