Cătălin Rădulescu (PSD): CEx-ul va lua o hotărâre în privința lui Toader, iar Dăncilă ”trebuie să o pună în execuție” (VIDEO)

Cătălin Rădulescu (PSD): CEx-ul va lua o hotărâre în privința lui Toader, iar Dăncilă ''trebuie să o pună în execuție'' (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, pentru B1 TV, că miercuri, în Comitetul Executiv Național al PSD, se va lua o decizie în privința Ministrului Justiției, Tudorel Toader, iar premierul Viorica Dăncilă ”trebuie să o pună în execuție”.

”Nu avem un nume la Ministerul Justiției, pentru că mâine, în Comitetul Executiv, în principal discutăm restructurarea Guvernului pe cele două ministere unde colegele noastre vor pleca în campanie, pentru că sunt pe lista de europarlamentare. Ulterior, sigur, eu și alți colegi vom ridica problema ministrului Justiției și, de fapt, a acestui portofoliu. Și, în funcție de dezbateri, la final, prin vot, se va lua și una dintre măsuri. Apoi se va cere premierului de către majoritatea votanților… se va lua o hotărâre pe care premierul trebuie să o pună în execuție”, a declarat Cătălin Rădulescu, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:24 - Washington avertizează Kievul: SUA „nu permit” Ucrainei să lanseze atacuri în Rusia
09:22 - Eugen Tomac, despre aderarea României la Schegen: Declarația Președintelui, extrem de nefericită. Un stat UE ne îngrădește un drept, utilizând argumente false (VIDEO)
09:12 - Camelia Șucu a alcătuit un top al bărbaților importanți din viața ei: cine se află pe primul loc
09:08 - Democrații mai câștigă un loc în Senatul SUA și obțin majoritatea de 51-49, după victoria lui Raphael Warnock în Georgia
08:58 - Războiul din Ucraina a dublat numărul demisiilor din Armată. Tinerii încep să fugă de școlile militare, banii mai mulți din sectorul privat, posibili „vinovați”
08:51 - Solstițiul de iarnă 2022, cea mai scurtă zi din an. Când are loc și ce semnificație are în tradiția populară
08:48 - Robert Negoiță: Primăria Generală nu ne lasă să facem pasajul de la Dristor. Fac un apel către primarul general să nu ne mai blocheze în aceste proiecte absolut necesare și utile pentru București (VIDEO)
08:37 - Numărul producătorilor de usturoi din România a depăşit aşteptările. Există chiar un soi de usturoi pe care-l cheamă Benone, după Benone Sinulescu
08:35 - Șeful unui ocol silvic din Bihor, cercetat pentru furt de energie electrică: polițiștii au deschis dosar penal
08:24 - Cristiano Ronaldo, supărat după calificarea Portugaliei în sferturile Cupei Mondiale. Ce a făcut la finalul victoriei cu Elveția (VIDEO)