Câte FEȚE vezi în imagine? Fotografia care a aprins internetul! Află dacă ești un geniu (FOTO)

Câte FEȚE vezi în imagine? Fotografia care a aprins internetul! Află dacă ești un geniu (FOTO)

Tu ce fel de persoană de consideri? Ești romantică, ai o gândire subiectivă ori ești pragmatică și gândești obiectiv?
Dacă faci acest test vei afla lucruri nebănuite despre tine.

O imagine cu un copac ale cărui crengi formează fețe a devenit virală. Provocarea este să găsești cât mai multe chipuri ascunse printre ramuri, iar perspicacitatea de care dai dovadă spune multe despre cât de bine funcționează creierul tău.

Doar 40% din populația lumii reușește să vadă 10 fețe și mult mai puțini sunt cei care văd mai multe. Unii susțin că dacă vezi mai mult de 10 fețe sunt șanse mari să fii un geniu, informează unica.ro.

Dacă ai văzut 9 fețe sau mai puține, nu ești foarte atentă la detalii. Ai capul în nori de cele mai multe ori și visezi cu ochii deschiși. Îți folosești mai mult partea dreaptă a creierului, astfel că ești foarte creativă și te bazezi mult pe intuiție. Încearcă să privești lucrurile cu mai multă profunzime, pentru că s-ar putea să pierzi din vedere lucruri importante, care te pot ajuta să ajungi departe. Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!

Dacă ai văzut 10 fețe sau mai multe, creierul tău funcționează foarte bine. Ești foarte atentă la detalii, nu îți scapă nimic și nu poți fi păcălită foarte ușor. Îți dai seama când oamenii sunt ipocriți sau ascund ceva de tine, astfel că ți se potrivesc de minune funcțiile de conducere. Ești o persoană care analizează totul și nu ia o decizie până nu este sigură că are toate informațiile. Uneori ar trebui să te mai lași dusă de val, pentru că așa vei simți că trăiești cu adevărat!

Tags:
Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)