Ce includ pachetele all inclusiv de pe litoralul românesc și cât costă o astfel de vacanță

Ce includ pachetele all inclusiv de pe litoralul românesc și cât costă o astfel de vacanță
Foto: Captură video

Pachetele all inclusive se bucură de mare succes anul acesta și pe litoralul nostru. Pe lângă mâncarea fără limită, românii le aleg pentru petrecerile asigurate seara și, nu în ultimul rând, plajele private.

Cei mai mulțumiți sunt turiștii care au copii mici

Distracția este asigurată, așadar, de un buget fix. Iar asta le aduce un plus de confort celor care au copii mici.

Între orele de masă, au loc petreceri pe plajă ori la piscină. În plus cei mici sunt supravegheați de animatori care îi țin ocupați.

După lăsarea întunericului, nimeni nu părăsește hotelul pentru că tot aici au loc concerte ori seri tematice.

Pe litoralul românesc 38 de hoteluri oferă în prezent pachete în regim all inclusive.

Activități variate pe tot parcursul zilei

Dimineața poate începe la unul dintre hoteluri cu yoga la răsărit, urmată de jocuri și concursuri pe plajă pentru cei mici, activități sportive pe plajă, Zumba, animatie de spuma party. Într-un alt hotel, oaspeții se pot juca de-a Pirații din Caraibe.

Desigur mâncarea nu e un aspect de ignorat. În general se oferă 11 feluri de mâncare caldă la bufet, 9 feluri de mâncare caldă la grătar la live cooking, un colț cu mâncare doar pentru copii.

La un hotel de 3 stele din Mamaia, cu all inclusive, prețurile pornesc de la 645 de lei pe cameră pe noapte pentru doi adulți, iar în sudul litoralului avem hoteluri care au ofertă zile gratuite pentru produsul all inclusive și pornesc de la 756 de lei pe noapte la patru stele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
16:23 - Scrisoarea deschisă a lui Igor Dodon, după ce mama sa a fost hărțuită: „Culmea conduitei lipsite de etică a reprezentanților organelor de drept”
16:16 - Vladimir Putin: Rusia e gata să-și înarmeze aliații din Africa, America Latină și Asia cu cele mai moderne tipuri de arme, folosite deja de mai multe ori în lupte reale
16:10 - Adrian Negrescu: Românii vor să meargă în vacanțe pe litoral, dar ai nevoie de infrastructură și de servicii. Oamenii vor să simtă că banii pe care îi dau la 3-4 stele se traduc în servicii de calitate (VIDEO)
16:08 - Efectele crizei din Rusia: moldovenii şi cetăţenii altor regiuni ex-sovietice părăsesc Rusia cu zecile de mii
15:53 - Vitali Klitschko spune că a fost amenințat de biroul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski: „Am fost și rămân ceățean al Ucrainei, nu am alte pașapoarte”
15:37 - Specialiştii militari de la ISW: Putin are două priorităţi în războiul deschis Ucrainei
15:26 - Liberala milionară de la Ministerul Digitalizării. Oana Babagiu are 11 locuințe, dintre care două în Spania, și e asociată la un coafor din Londra, promovat în țară de Ana-Maria Prodan. Legătura cu Rareș Bogdan
15:14 - (UPDATE) Războiul din Ucraina, 15 august: Zelensky i-a demis pe șefii departamentelor Serviciului de Securitate al Ucrainei(SBU) din regiunile Kiev, Lvov și Ternopol.
15:04 - Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep de la Toronto: „Nu am mai văzut niciodată o națiune care își susține atât de tare campioana, peste tot în lume”
14:47 - Scriitorul Stephen King despre Trump: „Un sociopat care a încercat să răstoarne democraţia americană”