CExN a validat doar candidatura lui Liviu Dragnea la șefia PSD. Savu: Eu nu am candidat contra lui Dragnea (VIDEO)

CExN a validat doar candidatura lui Liviu Dragnea la șefia PSD. Savu: Eu nu am candidat contra lui Dragnea (VIDEO)
Foto: aktual.ro

Comitetul Executiv Național al PSD a respins candidaturile lui Șerban Nicolae și Daniel Savu la șefia partidului pentru că nu întruneau toate condițiile dictate de regulament. Mai precis, aceștia nu aveau în dosarele de candidatură recomandări scrise din partea a minimum cinci organizații de partid, inclusiv cea din care fac parte.

La terminarea ședinței, Daniel Savu a declarat că nu a candidat contra lui Liviu Dragnea, ci a fost pur și simplu un exercițiu democratic pe care l-a făcut pentru că a parcurs toate etapele în PSD și simțea că trebuie să facă și acest pas.

”Eu am obținut doar de la organizața de Prahova o recomandare scrisă, deci candidatura mea a fost respinsă. Mă voi pregăti mai bine pentru data viitoare. Până atunci, mă voi concentra pentru a putea câștiga pentru PSD Primăria Ploieștiului. Asta îmi propun. Eu am respectat în totalitate acest regulament. Faptul că eu și domnul Nicolae am mers pe drumuri separate a dus la o confuzie. Eu am cerut sprijinul tuturor organizațiilor. Unele dintre ele s-au exprimat chiar și public, dar doar de la Prahova am obținut sprijinul scris”, a spus Savu.

”A fost un exercițiu democratic. Nu am candidat contra lui Dragnea. Am parcurs toate etapele în acest partid: am început de la lipitor de afișe, am renunțat la cariera militară pentru politică, am fost simplu membru, apoi interimar la județeană și am simțit că pot să candidez pentru că avem o platformă-program bună, pe care am făcut-o publică și din care sper să fie preluate măcar câteva puncte”, a mai declarat Savu.

Daniel Savu: Nu am candidat contra lui Dragnea, doar am făcut un exercițiu democratic