Ciolacu, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei: „Eu sunt prim-ministru! Eu plec din prim-ministru, să mă duc la primărie? Nici n-am vrut să răspund la întrebare, care e stupidă” (VIDEO)

Ciolacu, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei: „Eu sunt prim-ministru! Eu plec din prim-ministru, să mă duc la primărie? Nici n-am vrut să răspund la întrebare, care e stupidă” (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a respins categoric, vineri, zvonurile conform cărora ar putea candida pentru funcția de primar general al Capitalei.

Ciolacu respinge zvonurile că va candida pentru Primăria Generală

Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: „Eu? Nu candidez, doamnă! Eu sunt prim-ministru! Eu plec din prim-ministru, să mă duc la primărie? Nici n-am vrut să răspund la întrebare, care e stupidă ca concepție, ca umană…”.

De asemenea, liderul PSD a respins și zvonurile privind un posibil acord cu PNL pentru candidaţi comuni la primăriile reşedinţă de judeţ: „PSD va avea candidaţi în fiecare localitate şi nu e niciun acord cu PNL. Nu e niciun acord, nici pentru Consiliul Judeţean, nici primărie, nici pe lună, nici pe NATO, nu e niciun acord cu nimeni”.

Declarațiile au fost făcute în contextul discuțiilor dintre liderii PSD și PNL privind comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele din 9 iunie. De asemenea, ar fi luată în calcul comasarea parlamentarelor cu unul din tururile de la prezidențiale. Coaliția nu a luat încă o decizie, așa că până acum în spațiul public sunt analizate doar scenarii și speculații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Rusia: Atacuri în Daghestan. Şase poliţişti şi un preot au fost ucişi (VIDEO)
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor