Ciolacu, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei: „Eu sunt prim-ministru! Eu plec din prim-ministru, să mă duc la primărie? Nici n-am vrut să răspund la întrebare, care e stupidă” (VIDEO)

Ciolacu, întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei: „Eu sunt prim-ministru! Eu plec din prim-ministru, să mă duc la primărie? Nici n-am vrut să răspund la întrebare, care e stupidă” (VIDEO)
Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a respins categoric, vineri, zvonurile conform cărora ar putea candida pentru funcția de primar general al Capitalei.

Ciolacu respinge zvonurile că va candida pentru Primăria Generală

Întrebat dacă va candida la Primăria Capitalei, Marcel Ciolacu a răspuns: „Eu? Nu candidez, doamnă! Eu sunt prim-ministru! Eu plec din prim-ministru, să mă duc la primărie? Nici n-am vrut să răspund la întrebare, care e stupidă ca concepție, ca umană…”.

De asemenea, liderul PSD a respins și zvonurile privind un posibil acord cu PNL pentru candidaţi comuni la primăriile reşedinţă de judeţ: „PSD va avea candidaţi în fiecare localitate şi nu e niciun acord cu PNL. Nu e niciun acord, nici pentru Consiliul Judeţean, nici primărie, nici pe lună, nici pe NATO, nu e niciun acord cu nimeni”.

Declarațiile au fost făcute în contextul discuțiilor dintre liderii PSD și PNL privind comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele din 9 iunie. De asemenea, ar fi luată în calcul comasarea parlamentarelor cu unul din tururile de la prezidențiale. Coaliția nu a luat încă o decizie, așa că până acum în spațiul public sunt analizate doar scenarii și speculații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:58 - Poliţia Braşov a prins un şofer cu 275 km/h: „Vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acţiune” (VIDEO)
23:27 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, despre mitingul fermierilor: „Au ieșit în stradă dar nu aveau revendicări” (VIDEO)
22:50 - Ministrul Agriculturii, acuzații grave la adresa fostului director APIA: „A făcut plăți către soția sa, care deține exploatație de teren agricol” / „A luat partea politică în brațe, a stat numai pe la televizor, toate hârtiile și toate mapele nu erau făcute”
22:14 - Nicușor Dan: „Încă 25 de luni, din momentul ăsta, vom plăti lunar 12 milioane de lei familiei Constanda”
21:48 - Nicușor Dan: „Pe PNRR, proiectele la care noi am putut să aplicăm au fost relativ restrânse”
21:21 - Nicușor Dan, întrebat dacă îi este teamă de un candidat comun PSD-PNL: „E neserios să faci un proiect pentru București în 2-3 luni” (VIDEO)
20:53 - Cătălin Predoiu anunță discuții cu ministrul italian de interne despre fugarii români: „Găsesc portiţe legale în legea italiană”
20:30 - Gheboasă, după ce a fost prins cu canabis: „Nu sunt traficant. Sunt un fost consumator. Am fumat și eu un joint”
19:53 - Ion Iliescu vorbește de ziua sa despre glumele pe seama vârstei sale: ”Știu că Internetul e plin de meme-uri cu mine, cum că speranța moare penultima”
19:42 - Newsweek: Care sunt riscurile pentru sănătate ale consumului de lapte? Când te ajută, când îți face rău?