Ciprian Ciucu refuză să spună dacă PNL o va susține sau nu pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei: „Mi-aș antagoniza jumătate din Guvernul PSD. Am nevoie pentru proiectele mele de Guvernul PSD” (VIDEO)

Ciprian Ciucu refuză să spună dacă PNL o va susține sau nu pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei: Mi-aș antagoniza jumătate din Guvernul PSD. Am nevoie pentru proiectele mele de Guvernul PSD (VIDEO)

Președintele PNL București, Ciprian Ciucu, a refuzat să răspundă, într-o intervenție pentru B1 TV, în emisiunea Bună, România, moderată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, la întrebarea dacă există posibilitatea ca liberalii să o susțină pe Gabriela Firea la următoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

Ciprian Ciucu, despre susținerea PNL pentru Gabriela Firea

Acesta a recunoscut că îi este teamă să dea un răspuns pentru a nu strica la nivel local relațiile cu primarul general Nicușor Dan, iar la nivel central relațiile cu un ministru PSD:

„Un primar, cum sunt eu, trebuie să livreze oamenilor lucruri. Un primar trebuie să aibă mare grijă și orice om politic, ca să nu-și antagonizeze în mod inoportun niciun ministru sau niciun alt partener de la nivel local sau central.

Dacă eu spun acum categoric că o susțin sau că nu o susțin pe  doamna Firea mi-aș antagoniza jumătate din Guvernul PSD. Am nevoie pentru proiectele mele de Guvernul PSD.

Dacă voi spune că o voi susține pe doamna Firea îmi voi strica relația pe care o am cu primarul general de care suntem dependenți. Orice discuție mă pune într-o situație de conflict, nu vreau ca să o creez cu unul dintre cei doi parteneri”.

La insistențele moderatorilor, Ciprian Ciucu a precizat că nu s-a luat o decizie privind susținerea Gabrielei Firea, dar nu a putut să excludă acest scenariu în viitor:

„Nu este luată nicio decizie. Nu au existat discuții cu mine și nu există un sprijin în acest moment. Orice aș zice mă pune să fac o alegere prematură”

Urmăriți B1TV.ro și pe