Clotilde Armand, criticată de contracandidații săi de la Sectorul 1. Daniel Tudorache: Refuză în permanență să vină la dezbateri / Ioana Constantin: A părăsit Consiliul Local pentru un mandat la Bruxelles (VIDEO)

Clotilde Armand, criticată de contracandidații săi de la Sectorul 1. Daniel Tudorache: Refuză în permanență să vină la dezbateri / Ioana Constantin: A părăsit Consiliul Local pentru un mandat la Bruxelles (VIDEO)

Clotilde Armand pare să se ferească să mai intre în dezbateri electorale cu contracandidații săi de la Sectorul 1. Cel puțin asta au lăsat să se înțeleagă Daniel Tudorache, primarul în exercițiu, și Ioana Constantin, propusă de PMP pentru același post, luni seară, în direct pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Clotilde Armand, criticată de contracandidații săi de la Sectorul 1. Ce au spus Daniel Tudorache și Ioana Constantin, în direct pe B1 TV

Întrebat de Silviu Mănăstire dacă se mai vede într-o confruntare televizată cu Clotilde Armand, după experiența anterioară de la „Dosar de politician”, Daniel Tudorache a răspuns: „Invitații am mai primit și eu, și doamna Clotilde, și ceilalți candidați, dar până în momentul de față nu am mai confirmat nicio întâlnire. Din câte îmi aduc aminte, parcă o să mă mai întâlnesc cu doamna Ioana Constantin vineri, dacă nu mă înșel, dar doamna Clotilde refuză în permanență să vină, cu niciunul dintre candidați, nici cu mine, nici cu ceilalți candidați”.

Ioana Constantin i-a lansat și ea o invitație lui Clotilde Armand, pentru o discuție „despre sectorul acesta despre care dânsa spune că îi pasă, deși a fost consilier local și a plecat pentru un mandat la Bruxelles”. Candidata PMP a avut un mesaj și pentru primarul Daniel Tudorache.

„Aș vrea să o invit și eu pe doamna Clotilde Armand, că poate vă refuză pe dumneavoastră domn` primar, dar poate noi așa, ca între doamne, eu născută și crescută aici în Sectorul 1… aș vrea să o invit pe doamna Clotilde Armand, să batem la poartă așa cartier cu cartier, să și dezbatem, o să facem și live dacă dorește. (…) Eu chiar vreau să o invit pe doamna Clotilde Armand la o dezbatere. Înțeleg, poate nu dorește cu domnul Tudorache, deși ar fi o dezbatere interesantă, dar aș vrea să ne întâlnim, uite, să discutăm despre sectorul acesta despre care dânsa spune că îi pasă, deși a fost consilier local și a plecat pentru un mandat la Bruxelles. Acum nici măcar nu e pe lista de Consiliu, nu că domnul primar ar fi pe lista respectivă. Domnule primar, dacă pierdeți mandatul, ce faceți, domne`, că văd că lăsați și sectorul la fel ca doamna Clotilde Armand? Plecați cu dumneaei la Bruxelles, vă ia consilier”, a subliniat Ioana Constantin.

Replica lui Daniel Tudorache nu s-a lăsat așteptată: „Eu nu plec, eu rămân aici la primărie, stați liniștită!”. Totodată, el susține că, dacă la alți contracandidați a văzut „lucruri pertinente”, în programul cu care Clotilde Armand dorește să devină primarul Sectorului 1 n-a văzut „nimic”.

În acest context, Ioana Constantin a subliniat nevoia de dezbateri electorale.

„E nevoie de dezbateri. E nevoie de dezbatere electorală pe program, dar din păcate suntem câțiva care ne tot întâlnim. Văd asta și la restul sectoarelor. Sunt câțiva candidați, așa unu, doi pe sector, care vin, totuși, la televizor să se prezinte în fața oamenilor. Restul…”, a explicat Ioana Constantin.