Consilier local PNL, live pe Facebook de la o petrecere cu băutură și manele. „Dacă pică boxa-n apă murim. Ne curentăm toți” (VIDEO)

Consilier local PNL, live pe Facebook de la o petrecere cu băutură și manele. „Dacă pică boxa-n apă murim. Ne curentăm toți” (VIDEO)

În timp ce Guvernul se confruntă cu tot mai multe probleme, liberalii din țară se distrează pe ritmuri orientale. Este cazul lui Arsenie Bogdan, consilier local PNL Târgu Jiu. Aflat în concediu la munte, bărbatul a ținut să le arate și prietenilor din online cât de mult de distrează alaturi de prieteni și a transmis petrecea cu manele live pe Facebook. Asta ca mai apoi să șteargă imaginile la scurt timp, informează B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Andreea Moraru.

Consilier local PNL, petrecere cu manele

– Suntem în direct la partid. Suntem în direct la PNL.

Distracția a avut loc vineri seara. Arsenie Bogdan și amicii săi au incins o petrecere pe cinste, cu băutură și manele, în timp ce s-au scăldat într-un ciubar.

– Dacă pică boxa-n apă murim. Ne curentăm toți.

Liberalul a simțit nevoia să împărtășească momentele cu prietenii de pe pagina personală de Facebook și a început un live chiar din mijlocul petrecerii. Pentru că a fost pe post de cameraman, Arsenie Bogdan nu apare în imagini, însă se poate auzi în timp ce cântă alături de ceilalti petrecăreți, printre care și un angajat al ISU.

La câteva ore după ce a publicat imaginile pe Facebook, consilierul local a șters videoclipul. Mai apoi a revenit cu o postare în care a publicat mai multe fotografii din concediu.

„Salutări de la munte! Din cauza ca am trigliceridele crescute nu consum alcool, carne si lactate. Fac doar sport si ma simt mult mai bine. Tin sa precizez ca sufăr de o boală si mai grea, nu iau si nu dau șpagă la pseudoziaristi, a scris Arsenie Bogdan pe contul de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe