Crin Antonescu: Dacă în 2014 aş fi păpuşa PSD-ului la prezidenţiale, nu aș mai candida. Dacă nu mă susțin, sănătate și la revedere!

Crin Antonescu: Dacă în 2014 aş fi păpuşa PSD-ului la prezidenţiale, nu aș mai candida. Dacă nu mă susțin, sănătate și la revedere!

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat că dacă în acest moment s-ar afla înaintea alegerilor prezidențiale și ar depinde de bunăvoința cuiva din PSD sau PNL pentru a candida, s-ar retrage din cursa prezidențială.

Crin Antonescu spune că nu va fi „păpușa PSD” pentru Palatul Cotroceni.

„Dacă eu, în 2014, sunt în situaţia unui fel de obiect, de păpuşă, pe care dacă vrea îl pune PSD, dacă nu, nu, atunci nu mai candidez. Dacă aş fi în 2014 în situaţia să depind de bunăvoinţa PSD sau a cuiva din PNL nu mai candidez. Preşedinţia României e decisă de cetăţeni”, a spus Crin Antonescu.

„Domnul Ponta nu are guvernul de acasă. Dacă nu mă susțin, sănătate și la revedere!”, a spus Crin Antonescu în exclusivitate pentru Butonul de Panică, de pe B1 TV.

Liderul PNL a accentuat că nu se teme pentru candidatura sa la cea mai înaltă funcţie din stat, în condiţiile în care, dacă i-ar fi fost teamă, nici măcar nu ar fi existat discuţia despre Roşia Montană.

„Dacă domnul Rus, domnul Sârbu şi domnul Ponta însuşi au impresia că eu am să spun mai puţin ce cred doar de teama că nu or să mă mai susţină la preşedinţie se înşeală foarte tare. Deocamdată noi îl susţinem pe Ponta, nu el pe noi. Sigur că e nevoie de colaborare, domnul Ponta nu are guvernul de acasă, nu are domnul Rus preşedinţia de acasă şi din bunăvoinţă ni le mai dau şi nouă din când în când”, a spus Antonescu.

„Liberalii nu sunt, cum cred băieţii lui Ghiţă, Ciutacu şi ăştia, angajaţii lui Ponta şi mâine îi dă afară. E o ipoteză teoretică pe care sper să nu mi-o puneţi în cârcă. Nu cred că suntem deloc pe loc pe teritoriul măcar al probabilului. Nimeni un a pus această problemă”, a declarat Antonescu.

Crin Antonescu: Eu nu voi fi păpușa PSD-ului la prezidențiale

Embed: