Culmea ironiei. Tocmai coronavirusul din pluș s-a vândut cel mai bine de Crăciun într-un magazin din Spania

Culmea ironiei. Tocmai coronavirusul din pluș s-a vândut cel mai bine de Crăciun într-un magazin din Spania
Sursa Foto: Agerpres

Pentru cei care nu știau,noul coronavirus poate fi cumpărat sub forma unei jucării din pluş. Jucăria se găsesște într-un magazin din localitatea spaniolă La Coruna,conform agenției de știri EFE.

Menționăm fapul că scopul comercializării jucăriei este caritabil, iar fondurile sunt destinate ONG-ului Save the Children.

A fost la mare căutare coronavirusul din pluș

Virusul SARS-CoV-2 a schimbat lumea, iar acest magazin de jucării a dorit să ofere un cadou special micuților din Spania în perioada sărbătorii Regilor Magi, aşteptaţi în noaptea de 5 spre 6 ianuarie.

Jucăria poate fi achiziționată în trei mărimi diferite din magazinul La Liada situat pe o stradă din centrul oraşului La Coruna.

Magazinul a fost luat cu asalt șiîn anii trecuţi, când a vândut o jucăriede pluş Ebola, sau pe cea care reprezentamononucleoza, sau „boala sărutului”.

Din ampla ofertă de figurine de pluş, reprezentând diferite bacterii sau virusuri, nu putea lipsi anul acesta agentul patogen care a ţinut în şah întreaga planetă.

„Oamenii s-au arătat amuzaţi de această ofertă, mai ales cei care lucrează în diferite ramuri ale ştiinţei, medicină sau biologie”, a declarat proprietara magazinului, Lia Gimeno.

”Pe lângă coronavirusul din pluş, magazinul propune şi jocul de cărţi ”Virus”, ce constă în infectarea organelor adversarului, sau păpuşile purtând măşti sanitare.

Coronavirus în Spania

Conform ultimelor date furnizate deUniversitatea John Hopkins, numărul persoanelor infectate cu virusulCOVID-19 în întreaga lume a depășit pragul de85 de milioane 900 de mii, în timp cebilanţul deceselor a ajuns la 1.857.498 milioane de victime.

Spania a înregistrat în jur de 2 milioane de contagieri de la debutul crizei epidemice și până în momentul de față.

În plus, au fost raportate peste 51.800 de decese asociate malariei respiratorii, conform datelor oficiale de autoritățile sanitare austriece.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori