Dacian Cioloș a ieșit nervos de la întâlnirea cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor: „Nu s-a luat nicio decizie!”

Dacian Cioloș a ieșit nervos de la întâlnirea cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor: „Nu s-a luat nicio decizie!
Dacian Cioloș, octombrie 2021. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Continuă haosul pe scena politică. Dacian Cioloș (USR), propunerea de premier a lui Klaus Iohannis, a ieșit nervos din întâlnirea cu Florin Cîțu (PNL), Kelemen Hunor (UDMR) și Varujan Pambuccian – grupul minorităților naționale din Parlament.

Întâlnirea a fost scurtă. A durat mai puțin de o oră. Dacian Cioloș s-a ferit să ofere declarații reporterilor. El a precizat că urmează o ședință în USR, după care vor fi făcute mai multe precizări.

„Nu s-a luat nicio decizie!”, a declarat Cioloș, în timp ce fugea de reporteri.

Dacian Cioloș, „sărac” în declarații, în ziua negocierilor cu PNL și UDMR

Înainte de întâlnirea de la sediul PNL, Cioloș a oferit o scurtă declarație.

„N-am venit la această întâlnire ca să aflu ce pot să îmi ofere mie partenerii noștri de coaliție, ci ce sunt ei dispuși să ofere ei de fapt României pentru că va trebui să oferim o soluție pentru România. Le ofer un parteneriat așa cum ne dorim, sper, toți, ca să putem forma o majoritate parlamentară”, a declarat premierul desemnat, miercuri, la intrarea în sediul PNL.

Ultima oră
07:14 - USR, cu gândul la alegerile anticipate. Cătălin Drulă: „Până la urmă, e corect să ne întoarcem către electorat, dacă nu se poate rezolva criza politică”
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
23:20 - Cine este Rebeka Daniel, fata de 17 ani care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la SuperStar (Pro TV)
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile