Clip cu gafele Vioricăi Dăncilă din Parlament, viral pe internet! ”Adversarii PSD pe care îi reprezint…” (VIDEO)

Clip cu gafele Vioricăi Dăncilă din Parlament, viral pe internet! ”Adversarii PSD pe care îi reprezint...” (VIDEO)
Foto: Calea Europeana

PNL a realizat un material video cu gafele făcute de prim-ministrul Vasilica Viorica Dăncilă în timpul discursului pe care l-a susținut în Parlament, la ”Ora Premierului”.

Printre perlele rostite de social-democrată s-au numărat: ”s-a depășit ținta de deficit asumată”, ”adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program care vă spun foarte sincer nu a făcut bine României”.

Videoclipul, bineînțeles, a devenit viral, cu 2.000 de distribuiri.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Incompetența condamnă România! O mostră memorabilă cu premierul D(r)ăncilă Vasilica Viorica, probabil „cel mai paralel” cu realitatea prim-ministru pe care l-a avut această țară. Partidul Naţional Liberal a convocat-o la o audiere în plenul Parlamentului în legătură cu situația economică la zi.

Am fost curioși să vedem ce răspunsuri poate da o persoană care citește „Bună ziua” de pe foaie în deschiderea ședințelor de Guvern.

Inițial, Liviu Dragnea i-a interzis să vină în Parlament. Apoi i-a dat voie să vorbească. Acum sigur îi pare rău că tot mai mulți români văd, cu ochii lor, dezastrul și batjocura acestei guvernări PSD-ALDE”, este mesajul postat de PNL, pe Facebook.