Daniel Constantin: Parlamentarii ALDE au hotărât să nu voteze moțiunea de cenzură

Daniel Constantin: Parlamentarii ALDE au hotărât să nu voteze moțiunea de cenzură

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a declarat luni că parlamentarii liberali-conservatori vor participa, marți, la ședința plenului reunit al Parlamentului și la dezbaterea moțiunii de cenzură inițăată de PNL, dar nu vor vota moțiunea, informează Agerpres.

„Eu nu o să particip la ședința coaliției de astăzi (luni — n.r.), fiind plecat pe teren, la Constanța, dar cred că deciziile sunt ca și luate în sensul că cei din ALDE am hotărât să nu votăm (moțiunea de cenzură – n.r.). O să participăm la așa-numita dezbatere, dar nu o să votăm și probabil aceasta va fi decizia coaliției de guvernare”, a declarat Daniel Constantin.

„Am spus ‘așa-numita dezbatere’ pentru că nu prea avem ce să dezbatem, fiind o moțiune care are două pagini și care nu tratează niciun fel de subiect de interes pentru cetățeni. Nu ni se spune unde am greșit din punct de vedere economic, nu ni se spune ce își dorește PNL să facă în actul de guvernare din punct de vedere economic, astfel încât să îi ajute pe români”, a mai declarat copreședinteel ALDE.

Moțiunea de cenzură, depusă săptămâna terecută de liberali va fi dezbătută și votată marți în plenul reunit al Parlamentului.