Daniel Dragomir: La DNA se stă pe niște dosare multe ale unor magistrați, care sunt trași de urechi la momentul oportun (VIDEO)

Daniel Dragomir: La DNA se stă pe niște dosare multe ale unor magistrați, care sunt trași de urechi la momentul oportun (VIDEO)

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat, pentru B1 TV, că procurorii DNA țin la sertare dosare ale unor magistrați, pentru ca aceştia să fie ”trași de urechi la momentul oportun”. El a făcut referire și la cazul Elenei Burlan-Puşcaş, judecătoare la Tribunalul București, în cazul căreia DNA a cerut arestare preventivă, acuzând-o că a luat mită 50.000 de euro. (Detalii AICI)

”Au existat în ultima perioadă declarații, inclusiv magistrați au mers în fața Comisiei și au recunoscut că au fost puși la presiuni. Asociațiile magistraților au început să iasă și să spună lucruri, foarte mulți oameni au început să iasă și să facă dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în acești ani. Acum s-au schimbat lucruri.

Ați văzut că astăzi DNA a făcut o cerere de arestare împotriva doamnei judecător Burlan. Eu o cunosc. Timp de nouă ori, aleatoriu, a judecat măsurile preventive în dosarul ”Black Cube”, dintre care ultimele șase dăți consecutiv. În sfârșit… Cred, mai degrabă, că acolo este și un semnal dat către judecători: ”aveți grijă că avem dosare vechi, de nouă ani de zile…”. Și aici este importanța mutării acelei secții de la DNA la PG, pentru că la DNA, ca s-o spunem clar, se stă pe niște dosare multe ale unor magistrați, judecători și procurori, care sunt trași de urechi la momentul oportun”, a declarat Daniel Dragomir, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe