Daniel Fenechiu: Cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Nu văd cu ochi buni un guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului (VIDEO)

Daniel Fenechiu: Cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Nu văd cu ochi buni un guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului (VIDEO)
Foto: Daniel fenechiu / Facebook

Daniel Fenechiu a declarat duminică, că cea mai bună coaliție de guvernare pentru România este PNL-USR-UDMR. Acesta a subliniat că nu susține un guvern minoritar din care să facă parte și PSD.

„Ceea ce pot să vă spun este că fac parte dintre aceia care cred mai bună coaliție pentru România este cu PNL-USR și UDMR… Eu nu conteste declarațiile domnului Romașcanu. În momentul de față, PSD are niște interese, fără discuție, fiind un partid mare de opoziție. E firesc să-şi urmărească interesele. Eu însă, nu văd cu ochi foarte buni un eventual guvern minoritar aflat la mâna PSD-ului E o părere personală, nu trebuie să şi-o asume altcineva. Am şi argumente şi sunt convins că există şi alți colegi ai mei. Dacă decizia forurilor statutare ale partidului va fi alta, o vom respecta, ceea ce nu înseamnă că nu putem avea propriile păreri. Eu cred că soluția e alături de USR”, a spus deputatul liberal într-o intervenție telefonică în emisiunea Talk B1, prezentată de Aneta Sîngeorzan pe B1 TV.

Pe de altă parte, Lucian Romașcanu a declarat cu puțin timp înainte de această discuție că partidul PSD este dispus să negocieze pentru formarea Guvernului Ciucă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
19:25 - Florin Roman (PNL): Despre Florin Roman s-au putut spune multe lucruri, mai puțin un lucru – că e corupt. Mă cunosc mulți, poate de asta și deranjez în stânga și-n dreapta (VIDEO)
18:58 - Florin Roman: Pentru cloud-ul guvenamental avem 500 de milioane de euro în PNRR. Banii vin pe măsura termenelor și suntem presați de timp / Doar puțin peste 10% dintre români au competențe digitale primare (VIDEO)
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)