Daniel Fenechiu: Ilie Bolojan poate ocupa orice funcție în statul român / N-am spus niciodată că este imposibil ca un foarte bun profesionist, un om deosebit să fie și în cealaltă echipă (VIDEO)

Daniel Fenechiu: Ilie Bolojan poate ocupa orice funcție în statul român / N-am spus niciodată că este imposibil ca un foarte bun profesionist, un om deosebit să fie și în cealaltă echipă (VIDEO)
Foto: Facebook @ Daniel Fenechiu

Senatorul PNL Daniel Fenechiu, susținător al lui Florin Cîțu, a comentat vestea că filiala din Bihor, condusă de Ilie Bolojan, s-a poziționat în favoarea lui Ludovic Orban în competiția din interiorul partidului.

„E o decizie care pentru mine nu e surprinzătoare”, a declarat Daniel Fenechiu la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire, duminică seară, pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Daniel Fenechiu, despre Ilie Bolojan și susținerea exprimată de PNL Bihor pentru Ludovic Orban

Întrebat dacă îl vede potrivit pentru funcția de premier pe Ilie Bolojan, Daniel Fenechiu a răspuns: „Cred că Ilie Bolojan poate ocupa în statul român orice funcție. El a demonstrat, începând din momentul în care a fost prefect de Bihor, secretar general al Guvernului liberal în 2005-2008, ulterior primar al Oradiei, președinte al consiliului județean, deci Bolojan a demonstrat că e omul care sfințește locul și care în momentul în care își asumă o responsabilitate o duce la bun sfârșit în condiții foarte bune. Nu știu ce își dorește domnul Bolojan, dar cred că poate fi și prim-ministru, poate fi și ministru, deci poate fi chiar ce își dorește domnia sa că e un competent, un om care are o bună imagine în Partidul Național Liberal și este un om respectat”.

Daniel Fenchiu a spus că există colegi pe care îi respectă și în echipa Orban.

„Eu n-am spus niciodată că este imposibil ca un foarte bun profesionist, un om deosebit să fie și în cealaltă echipă. Eu am și în echipa Orban o serie de colegi pe care îi respect și, indiferent de faptul că sunt în altă echipă, o să îi respect în continuare, deci din punctul acesta de vedere afinitățile politice și umane ale oamenilor nu pot, din punctul meu, să fie standardizate. Probabil că Ilie Bolojan are rațiunile lui pentru care nu dorește să anunțe public pe cine susține, cu siguranță domnul Bolojan, când va vota, va vota unul din cei doi candidați, probabil că nu își dorește să își facă opțiunile cunoscute, nu este nimic nefiresc în povestea asta”, a adăugat liberalul.

Senatorul susține că sunt patru, cinci lideri de filială care încă nu și-au exprimat public opțiunea pentru un candidat sau altul.

„Mai sunt și alți lideri care nu au anunțat pe cine susțin, nici Dan Motreanu nu a făcut un anunț pe cine ar susține, nici Marcel Vela nu a făcut un anunț. Nici Constanța – Bogdan Huțucă nu a făcut un anunț, deci sunt patru, cinci președinți de filiale care nu s-au pronunțat până în momentul de față în mod public pe cine susțin. Asta nu îi face mai puțin valoroși și mai puțin liberali nici pe Motreanu, nici pe Vela, nici pe Huțucă, nici pe Bolojan care lasă libertatea fiecăruia să voteze cu cine vrea, deci din punctul acesta de vedere eu cred că este o demonstrație de democrație și, din perspectiva acelor lideri, este o opțiune care s-ar putea ca într-un viitor să devină din ce în ce mai prezentă”, a mai afirmat Daniel Fenechiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe