De ce a pierdut Ponta alegerile: Imagini cu un oficial PSD în timp ce le explică sătenilor cum a vândut Iohannis copii în străinătate (VIDEO)

De ce a pierdut Ponta alegerile: Imagini cu un oficial PSD în timp ce le explică sătenilor cum a vândut Iohannis copii în străinătate (VIDEO)

Un motiv esenţial pentru care Victor Ponta şi echipa sa au pierdut alegerile prezidenţiale o reprezintă campania negativă pe care au dus-o atât în mediul online, cât şi în întâlnirile electorale.

La loc de frunte s-au aflat mesaje de genul “Iohannis vinde Ardealul”, “Iohannis a vândut copii în străinătate”, “Iohannis a făcut trafic de organe”, “Iohannis nu are copii, deci nu e bun cetăţean”, “Iohannis e străin, nu e ortodox etc.” Toate aceste mesaje negative s-au întors ca un bumerang împotriva candidatului PSD, Iohannis câştigând detaşat alegerile prezidenţiale.

În imaginile de mai jos se poate vedea un oficial PSD, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Dragoş Bârlădeanu, în timp ce le povesteşte unor săteni despre “grozăviile” lui Iohannis. „Acest Iohannis a vândut copii în străinătate. Copiii din Vrancea, din România, din Vidra au fost vânduţi în străinătate pe bani grei.(…) Prima casă şi-a făcut-o din banii câştigaţi de pe urma copiilor vânduţi” îl înfierează oficialul PSD pe contracandidatul lui Ponta.

Drept răsplată, în Focşani, fieful baronului PSD de Vrancea, Marian Oprişan, Iohannis a câştigat în 47 din cele 58 de secţii de votare din oraş.

Un oficial PSD le explică sătenilor cum a vândut Iohannis copii în străinătate