Mai mulţi senatori şi deputaţi ar urma să părăsească PNL: Cine sunt aceştia

Mai mulţi senatori şi deputaţi ar urma să părăsească PNL: Cine sunt aceştia

PNL ar urma să piardă în următoarele săptămâni mai mulţi parlamentari care vor demisiona din grupul liberal şi vor trece fie la ALDE fie vor rămâne independenţi, susţin surse politice citate de Adevărul.

Primul dintre aceştia, Doru Oprişcan, deputat de Mureş, şi-a anunţat deja demisia din partid, iar surse susţin că acesta urmează să anunţe că va trece de la grupul deputaţilor ALDE. (Detalii AICI)

La Senat se anunţă mai multe pierderi pentru liberali. Cea mai importantă dintre acestea ar fi cea a lui Daniel Zamfir, cel care este într-un conflict deschis cu Ludovic Orban de când a fost înlocuit din fruntea comisiei economice a Senatului. Acolo, senatorul Daniel Zamfir le punea mai multe probleme liberalilor prin proiectele sale pe zona bancară, proiecte de care PNL se delimitează.

Sursele politice, citate de Adevărul, susţin că Daniel Zamfir forţează o excludere din partid şi le spune colegilor că dacă pleacă va fi însoţit de încă 5 sau 6 colegi.

Alte două nume de senatori liberali, despre care surse politice susţin că ceilalţi doi senatori care ar putea pleca sunt Iancu Caracota şi Siminica Mirea.

Tags:
Ultima oră
20:49 - Dacian Cioloș: Florin Cîțu a insistat să coordoneze el campania de vaccinare, și vedem unde suntem azi, și-a cumpărat funcția în PNL cu bani de la buget, 10 miliarde, și s-a lăudat cu PNRR-ul la care au lucrat miniștrii, nu el (VIDEO)
20:29 - Premierul Florin Cîțu, citat motivațional din Margaret Thatcher, în ziua în care s-a decis când va fi votată moțiunea PSD
20:15 - Vlad Voiculescu: Azi suntem în top 5 mondial după numărul de infectări și decese. ”România normală” promisă, un stat complet iresponsabil. Florin Cîțu să înceteze cu manipularea datelor și să ceară ajutor internațional
20:05 - Cozi de kilometri întregi în benzinăriile din Marea Britanie. Cum s-a ajuns ca 90% dintre stații să rămână fără combustibil
20:01 - Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)
19:42 - Lucian Bode, întrebat de ce nu a intervenit pentru respectarea măsurilor anti-COVID la congresul PNL: Eu acolo nu eram nici organizator, nici ministru de Interne / Reacția lui Florin Cîțu (VIDEO)
19:18 - Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri
18:55 - Restricții severe în Ilfov, după creșterea ratei de infectare. Deplasarea, interzisă după ora 20:00. Se închid sălile de fitness și restaurantele. Protestele și sportul în aer liber, interzise
18:53 - CNCAV: 42.812 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
18:26 - Guvernul a venit cu precizări după ce Florin Cîţu a întrerupt declaraţia de presă: „Premierul nu a fost deranjat de atitudinea reporterilor, nu a fugit de întrebările acestora”