Diana Șoșoacă susține că s-a încercat racolarea sa în masonerie, chiar în Parlament: „Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol”

Diana Șoșoacă susține că s-a încercat racolarea sa în masonerie, chiar în Parlament: „Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol”
Foto: Inquam Photos / George Călin

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că s-ar fi încercat racolarea sa în masonerie și că momentul ar fi avut loc chiar pe holurile Parlamentului, transmite Ziare.com.

Diana Șoșoacă susține că s-a încercat racolarea sa în masonerie

Senatoarea spune că a fost „trasă” cu forța de pe holurile Parlamentului și s-a trezit „într-o încăpere cu 10 bărbați”.

„Mă duceam la etajul trei, mă întâlnesc cu două doamne, îmi zâmbesc, „vai, cât vă admirăm, noi suntem masoane”. Mulțumesc, eu nu. Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol. Și mă trezesc într-o încăpere cu zece bărbați: „Bună ziua, doamna Șoșoacă. Știți, noi suntem masoni. Zic: eu nu sunt. „Știm, nu ați vrea să fiți?” Nu, zic eu (…) din momentul ăla, vă spun că după, eu nu am mai mers singură pe culoar”, a declarat Diana Șoșoacă, la Realitatea TV.

Ea susține că „masoneria masonerie nu acceptă în veci femei”.

„Masoneria masonerie nu acceptă în veci femei. De fapt e acea parte anglicană care nu a acceptat în veci femei, pentru că este un ordin misogin, este cel mai misogin. Astea în România sunt ONG-uri”, a adăugat Diana Șoșoacă.

„În 47 de ani eu nu am făcut parte din niciun ordin masonic sau ocultă”, a continuat senatoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe