Edilul suspendat al Iașiului, Gheorghe Nichita, cere anchetatorilor finalizarea verificărilor în dosarul său: "Această telenovelă durează de un an de zile și nu face decât să transforme destine ale oamenilor" (VIDEO)

Edilul suspendat al Iașiului, Gheorghe Nichita, cere anchetatorilor finalizarea verificărilor în dosarul său: "Această telenovelă durează de un an de zile și nu face decât să transforme destine ale oamenilor" (VIDEO)

Procurorii DNA au pus sechestru pe două terenuri ale primarului suspendat de Iaşi, Gheorghe Nichita. Totul în dosarul în care edilul este acuzat că a folosit Poliția Locală pentru a o supraveghea pe iubita lui, Adina Samson. Nichita a cerut anchetatorilor să finalizeze verificarile din acest dosar în care este cercetat sub control judiciar

“Mi-au fost restituite o parte din materialele informatice. I-am cerut procurorului să finalizăm acestă anchetă care durează de un an de zile, acestă telenovelă care nu face altceva decât să transforme destine ale oamenilor și orașelor noastre în altceva decât o chestiune juridică.

Am discuat cu avocații mei să atacăm orice măsură, să arătăm că cei care azi fac din o telelenovelă un război politic nu își are sensul”, a declarat primarul amorezat.

Potrivit jurnalistilor de la bzi.ro, anchetatorii i-au pus sechestru asigurator lui Nichita pe două terenuri, unul din Iași și celalalt de la Gura Humorului, pentru a putea fi recuperat prejudiciul creat de edil în dosarul în care și-a urmărit amanta.

În luna iunie, Adina Samson a făcut plângere împotriva lui Gheorghe Nichita, pe care îl acuză de abuzuri fizice și psihice, dar și de natură intimă. Fosta iubită a primarului suspendat din Iași a petrecut cinci ore la DNA Iași, unde a dat declarații.

Procurorii i-au pus sechestru lui Gheorghe Nichita pe două terenuri: „Să se termine telenovela asta”


 

Tags:
Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)