Elena Udrea: Controalele DNA la Primăria Baia-Mare, prezentate prin prisma relației mele cu primarul Cherecheș. Nu era mai relevant să se spună că este un primar UNPR, spre exemplu?

Elena Udrea: Controalele DNA la Primăria Baia-Mare, prezentate prin prisma relației mele cu primarul Cherecheș. Nu era mai relevant să se spună că este un primar UNPR, spre exemplu?

Elena Udrea a scris, joi, pe contul său de Facebook despre perchezițiile DNA de la Primăria Baia Mare. Udrea se întreabă de ce televiziunile prezintă aceste percheziții prin „prisma relației mele cu primarul Cherecheș„.

Să înțeleg că știrile cu descinderi nu mai fac rating? Cum să interpretez faptul că tv-urile prezintă controalele DNA la Primăria Baia -Mare, prin prisma relației mele cu primarul Cherecheș? 
Nu era mai relevant să se spună că este un primar UNPR, spre exemplu?
„, a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Procurorii DNA au efectuat percheziții în 12 locații situate pe raza municipiului Baia Mare, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, informează instituția într-un comunicat.

Perchezițiile se desfășoară la sediul primăriei Baia Mare, la sediul clubului de handbal HCM Baia Mare și la domiciliile unor persoane, informează B1 TV.

Procurorii au ridicat documente și alte probe ce vor fi analizate în cadrul unui dosar ce vizează fapte de corupție săvârșite în perioada 2014-2015.

Ultima oră
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate