Elena Udrea, în vizită la combinatul chimic Oltchim: Candidatul PMP le-a promis angajaților că va rezolva problema salariilor (VIDEO)

Elena Udrea, în vizită la combinatul chimic Oltchim: Candidatul PMP le-a promis angajaților că va rezolva problema salariilor (VIDEO)

Elena Udrea s-a întâlnit în județul Vâlcea cu muncitorii disponibilizați de la combinatul chimic Oltchim.

Candidatul PMP la prezidenţiale le promis că va rezolva problema salariilor compensatorii, pe care nu le-au încasat de doi ani. Oamenii care au intrat în șomaj se plâng că au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii neîncasate.

Elena Udrea s-a întâlnit și cu membrii PMP din Vâlcea şi a atacat dur lipsa de măsuri a guvernului Ponta pentru acest județ.

Candidatul PMP a criticat căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu, pe care i-a acuzat că protejează defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

Elena Udrea a anunţat că va pune capăt acestor ilegalități, va aduce un nou Guvern și va dizolva actualul Parlament.

Udrea promite măsuri pentru disponibilizații de la Oltchim

Ultima oră
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj