Elena Udrea, în vizită la combinatul chimic Oltchim: Candidatul PMP le-a promis angajaților că va rezolva problema salariilor (VIDEO)

Elena Udrea, în vizită la combinatul chimic Oltchim: Candidatul PMP le-a promis angajaților că va rezolva problema salariilor (VIDEO)

Elena Udrea s-a întâlnit în județul Vâlcea cu muncitorii disponibilizați de la combinatul chimic Oltchim.

Candidatul PMP la prezidenţiale le promis că va rezolva problema salariilor compensatorii, pe care nu le-au încasat de doi ani. Oamenii care au intrat în șomaj se plâng că au fost obligați să plătească impozite pentru salariile compensatorii neîncasate.

Elena Udrea s-a întâlnit și cu membrii PMP din Vâlcea şi a atacat dur lipsa de măsuri a guvernului Ponta pentru acest județ.

Candidatul PMP a criticat căpușarea Romsilva de către Viorel Hrebenciuc și Ilie Sârbu, pe care i-a acuzat că protejează defrișările intensive de pădure și afacerile cu masă lemnoasă.

Elena Udrea a anunţat că va pune capăt acestor ilegalități, va aduce un nou Guvern și va dizolva actualul Parlament.

Udrea promite măsuri pentru disponibilizații de la Oltchim

Ultima oră
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța