Elena Udrea și-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Sunt o țintă, dar nu accept să fiu o victimă (VIDEO)

Elena Udrea și-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Sunt o țintă, dar nu accept să fiu o victimă (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal din Capitală pentru a-și depune candidatura la alegerile parlamentare.

”Intru în această competiție în care chiar și fără voia mea aș fi fost. În această campanie, cu siguranță, m-ați fi văzut fie la Înalta Curte, fie la DNA, fie cu un discurs în Parlament. Sunt o țintă, dar nu accept să fiu o victimă. Propunerea pe care le-o fac bucureștenilor este de a permite unui politician care a demonstrat cu curaj și onestitate față de cetățeni să continue o luptă pe care acum, mai mult ca oricând, e nevoie ca cineva să o ducă”, a declarat Udrea.

Fostul ministru a precizat că își dorește ca activitatea sa de parlamentar să se axeze mai ales pe problema drepturilor omului.

”Lupta mea se centrează în primul rând pe drepturile omului, spre exemplu dreptul de a fi ales și prezumția de nevinovăție. Cred că oamenii trebuie să aleagă, nu sistemul trebuie să decidă cine mai face politică în țara aceasta și cine conduce România”, a mai spus Udrea.

”Eu voi veni cu un set de propuneri, un program care va fi mai atractiv și mai real decât colecția de platitudini prezentate de domnul Cioloș și care se referă la inițiative legislative despre care cred că este nevoie să fie promovate. Este vorba despre inițiative legate de finanțarea partidelor politice, legea lobby-ului, modificarea Constituției pentru a decide clar care sunt atribuțiile puterilor în stat pemntru că azi avem o suprapunere a atribuțiilor, punerea în acord a legislației penale cu atribuțiile CCR. Ne trebuie legi prin care să responsabilizăm reprezentanții instituțiilor statului. Sper că va fi un legslativ puternic care să facă ce este bine pentru țară”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea și-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare

#DIRECT_ONE_1la04s#

Elena Udrea a anunțat pe Facebook că reuşit să strângă semnăturile necesare pentru a putea candida ca independent pentru un loc în viitorul Parlament.

Fostul ministru vrea să fie deputat în 2016-2020.

"La ora 15.00 imi depun la BEM candidatura independenta pentru Parlamentul Romaniei. Multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa strang cele aproape 19.000 de semnaturi de sustinere, necesare! Doamne, ajuta!", a scris Udrea pe pagina de socializare