Emil Boc, audiat la Curtea Supremă

Emil Boc, audiat la Curtea Supremă

UPDATE: La ieșirea de la Curtea Supremă, Emil Boc a declarat că a oferit instanţei informaţii despre discuţiile din Guvern de la acea vreme.

”Exista riscul iminent al blocării procesului educaţional ca urmare a situaţiei juridice a acestei licenţe. Am prezentat instanţei tot ceea ce am ştiut în legătură cu discuţiile din Guvern şi au fost mai mult discuţii tehnice pornind de la specificul juridic al notei care este un act juridic diferit decât o Ordonanţă sau o Hortărâre de Guvern. Am precizat faptul că discuţiile pot fi găsite pe stenograma din Guvern”, a explicat Boc.

Emil Boc a fost audiat ca martor la Curtea Supremă, în dosarul Microsoft, informează B1 TV. Primarul din Cluj a refuzat să dea declarații în fața jurnaliștilor.

În acest dosar, fostul ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor Valerian Vreme este suspect de abuz în serviciu

Procurorii DNA susțin că Vreme, din funcția de ministru, a încheiat cu D.Con-Net AG, lider al unei asocieri de firme, un contract ”ce avea ca obiect închirierea, pe o durată de 16 luni şi 13 zile, cu opţiune de cumpărare, a drepturilor neexclusive de utilizare a produselor software Microsoft în şcoli”. Ministrul nu organizase nicio licitație publică.

Urmăriți B1TV.ro și pe