‘Dandy’ Orlando Teodorovici pregăteşte a doua rectificare bugetară. Când va fi prezentat proiectul

'Dandy' Orlando Teodorovici pregăteşte a doua rectificare bugetară. Când va fi prezentat proiectul
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat joi că proiectul de rectificare bugetară ar putea fi discutat în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare.

„Încercăm ca săptămâna viitoare să venim în faţa Guvernului cu proiectul de rectificare bugetară”, a spus Eugen Orlando Teodorovici, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

„Ministerul de Finanţe a avut discuţii cu toţi ordonatorii principali de credite care au făcut subiectul rectificării, care au cerut anumite sume să spunem în plus faţă de ceea ce aveau deja alocat. (…) Discuţii au fost inclusiv cu Administraţia Prezidenţială şi repet, ca principiu, acolo unde se justifică, unde sunt facturi primite sau în curs a fi primite până la final de an, vom lăsa sumele aferente pentru a fi plătite, altfel ne încărcăm şi nu se face o economie în acest fel”, a mai spus ministrul, întrebat dacă s-au purtat discuţii pe tema rectificării bugetare şi cu Administraţia Prezidenţială.

Ultima oră
17:16 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 septembrie – 2 octombrie. Iată pentru cine se anunţă câştiguri financiare!
17:15 - Florin Cîțu: „Îi așteptăm pe cei de la USR să discutăm și să mergem cu această coaliție mai departe. Vom trage linie în momentul în care vor vota moțiunea alături de PSD sau AUR”
17:12 - Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele Hotărâri de Guvern privind prelungirea stării de alertă și pe cea care introduce certificatul verde COVID. Decizia nu e definitivă
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tunzi noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU