Eugen Tomac a anunțat că va propune excluderea din PMP a consilierului local din Mogoșoaia acuzat că a agresat o colegă de la USR

Eugen Tomac a anunțat că va propune excluderea din PMP a consilierului local din Mogoșoaia acuzat că a agresat o colegă de la USR
Foto: Eugen Tomac / Facebook

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a anunțat că, în urma unei discuții cu liderii din partid, a luat decizia de a propune, la ședința din 31 martie, excluderea din formațiune a lui Dinu Gheorghe, consilier local în Mogoșoaia.

Reacția vine după ce o înregistrare apărută în spațiul public l-a arătat pe acesta și pe consilierul PNL Ene Valendin agresând-o și amenințând-o pe consiliera USR Felicia Ienculescu Popovici.

Reacția lui Eugen Tomac la acuzațiile aduse unui consilier PMP din Mogoșoaia

„În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu colegii din conducerea PMP, am luat decizia de a propune, la ședința din 31 ianuarie, excluderea din Partidul Mișcarea Populară a domnului Dinu Gheorghe, consilier local al comunei Mogoșoaia, județul Ilfov.

Un ales local trebuie să reprezinte interesele comunității, iar un asemenea comportament nu poate fi tolerat în rândurile unui partid european, membru PPE”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Consilieri PMP și PNL, acuzați de agresarea unei colege de la USR

„Dacă vreodată mai aud în viața mea că mai puneți să mai sune reporteri pe nevastă-mea sau pe fii-mea vă las în căruț cu rotile, credeți-mă. Chiar dacă mă duc la pușcărie 5 ani, 6 ani, 7 ani, vă las în căruț cu rotile”, i-a spus consilierul PNL Ene Valentin consilierei USR Felicia Ienculescu Popovici, potrivit înregistrării făcute chiar de aceasta.

Totul a început după ce USR a acuzat că e ilegală Hotărârea de Consiliu Local de la sfârșitul anului trecut prin care Primăria Mogoșoaia a decis exproprierea a 328 de hectare, urmând ca proprietarii să fie despăgubiți cu 1,7 euro/ mp.. Hotărârea a trecut cu 10 voturi din 15, deși era nevoie de 11 voturi.

Printre beneficiari se numără senatoarea PNL Alina Gorghiu și alți liberali. Hotărârea a fost votată de toți consilierii PNL și de doi consilieri PMP.

PNL Ilfov l-a suspendat din funcțiile de conducere pe liberalul Ene Valentin.

Urmăriți B1TV.ro și pe