PNL Ilfov l-a suspendat din funcțiile de conducere pe liberalul care a agresat o consilieră USR la Mogoșoaia (VIDEO)

PNL Ilfov l-a suspendat din funcțiile de conducere pe liberalul care a agresat o consilieră USR la Mogoșoaia (VIDEO)
Sura foto: Captura video

PNL Ilfov l-a suspendat pe consilierul Valentin Ene din toate funcțiile de conducere avute în partid, după ce a agresat-o li amenințat-o pe Felicia Ienculescu-Popovici, cosilier USR. De asemenea, orgaizația județeană se delimitează de gestul făcut de consilierul liberl și condamnă ferm orice formă de violență:

PNL Ilfov se delimitează de liberalulc are a amenințat o consilieră USR

„Partidul Național Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violență, iar valorile și principiile liberale sunt esențiale pentru orice membru al echipei noastre. Ca urmare a evenimentului de ieri, domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcțiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei. PNL Ilfov se delimitează de acest tip de comportament și susținem că violența de orice fel niciodată nu va aduce beneficii celor care au crezut în noi și ne-au mandatat să îi reprezentăm”, transmite liderul PNL Ilfov, Hubert Thuma.

El spune că nu tolerează amenințările de orice natură și comportamentele violente.

„Astfel de comportamente nu trebuie tolerate într-un stat de drept. De aceea, considerăm necesar ca toți cei ce care se regăsesc în astfel de situații să apeleze la instituțiile statului. Acei politicieni care consideră că instituțiile sunt la cheremul conducătorului politic arată de fapt comportamentul acestora în funcții publice. Am încredere că plângerea penală depusă de doamna consilier își va urma cursul, fiind soluționată de organele abilitate. Îndemn colegii din toate partidele să dea dovadă de responsabilitate, să nu amplifice, să nu generalizeze și să nu pună etichete nefundamentate. Le cer colegilor mei să dea dovadă de calm, înțelepciune și maturitate, și să nu uite scopul pentru care am fost aleși: să facem tot ce ne stă în puterea și în priceperea noastră pentru binele ilfovenilor. PNL Ilfov va fi mereu un sprijin real comunității pe care o reprezintă, cu scopul de a ajuta la transformarea sa în cel mai bun loc din România în care să trăiești, să muncești și să te relaxezi”, conchide Hubert Thuma.

Decizia PNL Ilfov are loc după ce Felicia Ienculescu-Popovici, consilier local USR în Mogoșoaia, afirmă că a fost agresată fizic de consilierii locali Valentin Ene (PNL) și Dinu Gheorghe (PMP).

„Și dacă face pușcărie, o bagă în scaun cu rotile”, i-ar fi spus unul dintre ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe