Gabriela Firea: Solicit funcționarilor publici inconștienți din Ministerul Culturii să dea avize pentru toaletarea arborilor din parcuri (VIDEO)

Gabriela Firea: Solicit funcționarilor publici inconștienți din Ministerul Culturii să dea avize pentru toaletarea arborilor din parcuri (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a solicitat funcționarilor din Ministerul Culturii să urgenteze avizele necesare pentru toaletarea copacilor din parcurile bucureștene. Apelul vine după ce, în weekend, o creangă dintr-un copac s-a desprins și a căzut peste un bărbat și copilul său. Doar norocul a făcut ca aceștia să nu fie victimele unei tragedii.

Gabriela Firea i-a numit inconștienți pe funcționarii de la Ministrul Culturii, din cauza cărora crengile putrezite ale copacilor din parcuri nu pot fi îndepărtate.

”Fac o solicitare către membrii comisiilor de avizare din cadrul Ministerului Culturii,acolo unde Primăria Capitalei și primăriile de sector transmit spre avizare solicitări de toalitare a arborilor îmbătrâniți sauîn declin biologic, să urgenteze aceste avize. Primăria Capitalei, pentru arbori din Parcul Cișmigiu, are dosare depuse de un an de zile. Inadmisibil! Ați văzut ce s-a întâmplat în weekend. Bine că nu a fost ceva grav, dar a fost un incident. Nu trebuie să așteptăm să se întâmple ceva grav pentru ca acești funcționari publici inconștienți dinMinisterul Culturii și acești membri ai comisiilor tot inconștienți să binevoiască să dea niște avize. Aceste parcuri, după cum știți, sunt declarate monument istoric și nu pot fi realizate toaletări sau îngrijiri doar cu avizul Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Capitalei”, a declarat Gabriela Firea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.