Gabriela Firea, întrebată dacă îl va contracandida pe soţul său, Florentin Pandele, pentru preşedinţie: „Ar fi frumos, nu?” (VIDEO)

Gabriela Firea, întrebată dacă îl va contracandida pe soţul său, Florentin Pandele, pentru preşedinţie: Ar fi frumos, nu? (VIDEO)
Foto: Facebook

Alegerile prezidenţiale de la finalul anului ar putea oferi o premieră pe scena politică, şi anume ca Gabriela Firea şi Florentin Pandele, soţ şi soţie, să se concureze pentru funcţia supremă în stat. Primarul de Voluntari şi-a anunţat deja candidatura ca independent în alegerie prezidenţiale, în timp ce Firea este dată drept mare favorită pentru a fi candidatul PSD.

Întrebată de această posibilitate înainte de şedinţa PSD, Gabriela Firea a răspuns: „Ar fi frumos, nu?”, înainte de a arătat că soţul său a luat această decizie fără a o consulta.

„Soţul meu este un cetăţean liber într-o ţară liberă. Nu m-a consultat înainte de această decizie, dar ca orice sotie îl susţin”, a afirmat Gabriela Firea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, și-a anunțat, pe 30 mai, candidatura în alegerile prezidențiale de la finalul lui 2019 afirmând că nu mai are încredere în instituțiile statului și ceva trebuie făcut pentru a schimba situația în care merge statul român. (Detalii AICI)

Ultima oră
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - ECDC avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate
20:04 - Dosar penal pentru români veniți din Marea Britanie cu certificate Covid false. Fenomenul s-ar putea amplifica după ce și Grecia a intrat în zona roșie
20:00 - Grecia a intrat în zona roșie. Ce efect are decizia pentru turiștii români
19:51 - Mircea Hava: `Ghinea, du-te acasă`, ar trebui să îi spună premierul. Dacă portofoliul era la PNL și dacă ministrul ar fi discutat cu cei care știu ce înseamnă fondurile europene, altfel ar fi stat lucrurile pe PNRR (VIDEO)
19:49 - Un bărbat de 71 de ani din Iași, primul caz de pacient vaccinat care este în stare gravă după ce s-a infectat cu tulpina Delta
19:19 - Gigi Becali, reacție dură după eliminarea lui FCSB din Conference League: „Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. O să dau vreo doi jucători afară”
19:14 - Premierul Florin Cîțu: Mă aștept ca, în următoarele zile, fiecare minstru să prezinte public execuția bugetară pentru ministerul pe care îl conduce