Cu cine s-a mai întreținut Coldea la evenimentul SNSPA: Cristina Popescu, șefa Romfilatelia și fostă angajată a ICE Dunărea, ce purta o scumpă eșarfă Louis Vuitton (FOTO, VIDEO)

Cu cine s-a mai întreținut Coldea la evenimentul SNSPA: Cristina Popescu, șefa Romfilatelia și fostă angajată a ICE Dunărea, ce purta o scumpă eșarfă Louis Vuitton (FOTO, VIDEO)
Foto:Inquam Photos / Octav Ganea

La evenimentul prin care SNSPA i-a acordat prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, înalta distincție Doctor Honoris Causa, Florian Coldea, fostul adjunct al şefului SRI, s-a întreținut cu Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe, cu Victor Ponta, liderul Pro România, dar și alături deCristina Popescu, șefa Romfilatelia, ce purta o deloc ieftină eșarfă Louis Vuitton.

Evenimentul a avut loc, luni, la Biblioteca Centrală Universitară din București.

”Nu mă pricep eu extraordinar la interpretat limbajul corpului, însă când mă uit la poza asta văd un car de obediență la guralivul doctor Victor Ponta. Nici măcar nu îndrăznește să își ridice privirea din pământ și să se uite în ochii doctorului Florian Coldea, așa cum știu eu că fac bărbații sau doctorii când își dau mâna”, remarcă jurnalista Emilia Șercan, într-o postare pe Facebook.

Foto:Inquam Photos /OctavGanea

Cât despre Cristina Popescu, aceasta a fost angajată a ICE Dunărea, firma la care s-a lansat și Dan Voiculescu, și a SRI până în 1995. Întreprinderea de Comerț Exterior (ICE) Dunărea a fost o companie de comerț exterior, înființată printr-un decret în 1982. Relația cu partenerii externi se realiza prin Crescent Commercial and Maritime și reprezentanța din București, condusă de Dan Voiculescu, dar și cu sprijinul Oficiului Argus – director, Dragoș Diaconescu.

Cristina Popescu se află la șefia Romfilatelia de peste zece ani. Ea s-a remarcat de-a lungul timpului prin mai multe gafe, dar și prin încercări de a se pune bine cu diverși politicieni, arată un articol publicat de Curentul. În aprilie 2013, de exemplu, Popescu a emis o marcă poștală prin care ar fi vrut să o onoreze pe marea fiziciană Ștefania Mărăcineanu. Numai că a pus pe timbru poza arhicunoscută a Mariei Curie…

Frans Timmermans, Doctor Honoris Causa la SNSPA. La ceremonie a fost prezent și fostul șef SRI, Florian Coldea, care s-a întreținut cu Meleșcanu, Ponta și Cristina Popescu

Urmăriți B1TV.ro și pe