Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor (VIDEO)

Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, deranjat de întrebările jurnaliștilor (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a plecat dintr-o conferință de presă, supărat că reporterii insistă cu întrebările despre majoritatea parlamentară.

„Mulțumesc mult de tot, nu putem să discutăm în acest stil…”, le-a spus Cîțu jurnaliștilor, apoi a plecat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cîțu, convins că va avea majoritatea parlamentară, deși e susținut doar de UDMR

Jurnaliștii l-au întrebat de mai multe ori pe premierul Cîțu, proaspăt ales și președinte PNL, ce opțiuni mai are de a-și asigura majoritatea parlamentară, în condițiile în care USR PLUS nu vor cu niciun chip să mai revină în coaliție atât timp cât el rămâne prim-ministru. PSD a depus marți o moțiune de cenzură, pe lângă cea depusă deja de USR PLUS și AUR săptămânile trecute, ce va fi votată pe 5 octombrie.

Florin Cîțu se mai poate baza doar pe cei de la UDMR, fiind practic departe de majoritatea parlamentară. Reporterii au insistat cu întrebările, în condițiile în care Cîțu s-a arătat ferm convins, de mai multe ori, că va avea majoritate parlamentară, fără a preciza cum anume.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său