Florin Cîțu: Alegeri sunt importante pentru viitorul PNL. Vom susține candidați liberali la toate primăriile (VIDEO)

Florin Cîțu: Alegeri sunt importante pentru viitorul PNL. Vom susține candidați liberali la toate primăriile (VIDEO)

Florin Cîțu a vorbit sâmbătă, în fața comitetului de la Sala Polivalentă, despre importanța alegerilor conducerii filialei PNL București. Premierul a afirmat că va susține candidați liberali la toate primăriile de sector și la Primaria Generală,  în 2024.

Competiția nu a început elegant. Au fost câteva acuze pentru oameni care și-au exprimat opțiunea liber pentru un candidat sau altul.
Sper că am depăşit acest moment şi am îmbrăţişat competiția pentru efectele pe care le va avea pentru PNL după 25 septembrie. Sunt alegeri importante pentru PNL și România. Sunt alegeri foarte importante pentru că noi construim o echipă cu care trebuie să ne luăm înapoi electoratul pierdut. Nicăieri în tară nu avem un electorat mai aproape de liberalism, aici începe totul. Este vorba despre competiţie, economie de piață, profesii liberale, administrație publică unde oamenii își fac treaba cu performanța… Împreună vom lua deciziile și de aceea îl susțin pe Ciprian Ciucu. Aceste alegeri sunt importante pentru viitorul PNL. Vreau să fim cel mai mare partid politic din Romania și vom sustine candidati liberali la toate primăriile de sector și în 2024 și la Primaria Generală. Compromisurile costă, a declarat premierul României. 

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.