Florin Cîțu, după întâlnirea cu Dacian Cioloș: Nu a fost nicio concluzie la această discuție. Cei care au declanșat criza, coaliția USR – AUR – PSD, să vină și cu o soluție (VIDEO)

Florin Cîțu, după întâlnirea cu Dacian Cioloș: Nu a fost nicio concluzie la această discuție. Cei care au declanșat criza, coaliția USR - AUR - PSD, să vină și cu o soluție (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Calin

Florin Cîțu, președintele PNL, susține că nu s-a ajuns la nicio concluzie în întâlnirea pe care a avut-o cu premierul desemnat Dacian Cioloș (USR), Kelemen Hunor (UDMR) și Varujan Pambuccian (grupul minorităților naționale).

Ce a declarat Florin Cîțu după întâlnirea cu Dacian Cioloș

„Astăzi nu a fost nicio concluzie la această discuție. Am spus și în această întâlnire că mi se pare normal ca cei care au declanșat criza, adică coaliția AUR – PSD – USR, să vină și cu o soluție. Am primit mandatul domnului Dacian Cioloș, o să mai discutăm să mai vedem, dar astăzi nu există nicio concluzie”, a declarat președintele PNL.

Întrebat care era mandatul cu care a venit liderul USR la discuții, Florin Cîțu a afirmat: „Dorește să refacă coaliția și să mai discutăm”.

„Astăzi suntem aici, am spus, din respect pentru români. Noi vrem ca România să nu rămână în criză, dar, așa cum am spus și spun de fiecare dată, soluția în primul rând cred că este la cei care au aruncat România în criză, după aceea vedem mai departe”, a adăugat liberalul.

Florin Cîțu spune despre USR, AUR și PSD că au „o majoritate testată în Parlament”.

„Un alt mesaj pe care l-am transmis a fost acela că atunci când a fost la Cotroceni domnul Dacian Cioloș ne gândim că a avut în spate un mandat sau o majoritate, când USR l-a propus premier pe domnul Dacian Cioloș. Acea majoritate este USR – AUR – PSD. De aceea, revin la această coaliție USR – AUR – PSD, care are o majoritate testată în Parlamentul României, un vot politic”, a mai afirmat Florin Cîțu.