Florin Cîțu, după negocierile cu PSD: E o discuție pentru extinderea numărului de ministere, maxim 20 (VIDEO)

Florin Cîțu, după negocierile cu PSD: E o discuție pentru extinderea numărului de ministere, maxim 20 (VIDEO)

Florin Cîțu, președintele PNL, a declarat marți, după megocierile cu PSD pentru formarea noului guvern, că există o discuție despre creșterea numărului de ministere. Vor fi maxim 20, a precizat el.

Întrebat dacă e posibilă creșterea numărului de ministere, Cîțu a răspuns: „E o discuție pentru extinderea numărului de ministere, maxim 20. Când vom ajunge la modul de împărțire a ministerelor, vom discuta, acum doar am discutat despre posibilitatea de a crește numărul de ministere la 20”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cum a votat Florin Cîțu? USR sau PSD?

Întrebat cum a votat el la ședința de luni seară din PNL, dacă a votat pentru sau împotriva negocierilor cu PSD, Florin Cîțu a răspuns:

„Partidul a luat o decizie aseară, nu eu iau deciziile, partidul a luat o decizie. Aseară s-a luat o decizie în PNL pentru a începe negocierile cu PSD. Despre asta e vorba”.

La insistențele reporterilor, el a răspuns: „Forin Cîțu a inițiat și a pus pe masă să începem negocierile cu PSD pentru a aduce la același nivel… Am avut discuții cu USR și acum avem cu PSD”.

Întrebat dacă a încheiat negocierile cu USR, Florin Cîțu a răspuns: „După ce a spus domnul Cioloş, cred că da”.

Ce au discutat delegațiile PNL și PSD. Declarațiile lui Cîțu

Liderul PNL a mai afirmat că la discuțiile de acum cu PSD a fost agrest un calendar pentru negocierea programului de guvernare.

„Sunt de acord cu orice majorare – așa cum am fost și până acum, că am crescut pensiile și salariile și anul acesta – în funcție de cât ne putem permite. Dacă există surse de finanțare pentru toate aceste programe, bineînțeles că ele se pot face”, a mai spus Forin Cîțu.