Florin Cîţu: Ludovic Orban pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR – AUR

Florin Cîţu: Ludovic Orban pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR - AUR
Foto: Florin Cîțu / Facebook

Premierul Florin Cîţu, candidat la președinția PNL, a declarat, joi, că Ludovic Orban, actualul lider al partidului și contracandidatul său, pare a fi cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură depusă de USR PLUS și AUR.

„Din ce declaraţii am văzut în ultima perioadă, (Ludovic Orban) pare cel mai mare susţinător al moţiunii USR – AUR. E ceea ce am observat eu. În acelaşi timp, foarte multe dintre mesajele care fac referire la guvernare par copy paste după mesajele PSD”, a declarat Florin Cîțu, la TVR 1.

Cîțu: Dacă avem ceva să ne spunem, ne spunem în partid, nu în spaţiul public

Întrebat dacă Ludovic Orban a încălcat Statutul PNL, Cîțu a răspuns că specialiștii vor stabili acest lucru.

„Ludovic Orban este un membru PNL. Ce spun eu acum, dar voi spune mai ferm după 25 septembrie (ziua congresului PNL), e că toţi membrii PNL trebuie să respecte Statutul PNL, în sensul că guvernarea este a PNL, iar atacurile la guvernare vin doar de la PSD sau de la Opoziţie, nu vin din propriul partid.

Dacă avem ceva să ne spunem, ne spunem în partid, nu în spaţiul public. Nu şubrezim noi guvernarea prin atacuri la guvernare sau premierul PNL. Şi asta scrie foarte bine în Statutul PNL”, a mai afirmat Florin Cîțu.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare