Florin Cîțu: „Nu mă simt în pericol după Congres” / „Domnul președinte nu poate să se implice din punct de vedere constituțional în alegerile din PNL” (VIDEO)

Florin Cîțu: Nu mă simt în pericol după Congres / Domnul președinte nu poate să se implice din punct de vedere constituțional în alegerile din PNL” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîțu a declarat luni că nu se simpte în pericol după Congresul pentru conducerea PNL. De asemenea, acesta a precizat că președintele Klaus Iohannis nu poate să se implice în competiția internă din PNL:

“Nu mă simt în pericol după Congres. Da, este adevărat, am o relație foarte bună cu președintele României. În ceea ce privește alegerile din PNL, știți foarte bine că domnul președinte nu poate să se implice din punct de vedere constituțional”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat dacă Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea Camerei Deputaților dacă va pierde cursa pentru conducerea partidului, Florin Cîțu a răspuns:

“Aceste alegeri sunt despre PNL, despre președinția PNL. Celelalte funcții sunt cu alte atribuții”, a precizat Florin Cîțu.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe