Gabriela Firea, anunț îngrijorător: Suntem în FALIMENT nedeclarat! Sunt mai preocupată de BUGET decât de organizarea unui Congres în PSD (VIDEO)

Gabriela Firea, anunț îngrijorător: Suntem în FALIMENT nedeclarat! Sunt mai preocupată de BUGET decât de organizarea unui Congres în PSD (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, vineri, că Primăria Capitalei și primăriile de sector se află în “faliment nedeclarat”, după ce bugetele acestora au fost tăiate considerabil, la începutul primăverii.

În ziua Cex-ului PSD, ajunsă la sediul partidului din Băneasa, primarul general le-a spus jurnaliștilor că este mai interesată de bugetul Primăriei Bucureștiului și a celor de sector decât de organizarea unui Congres în partid.

Gabriela Firea a afirmat că va vea o discuție pe această temă cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„Eu sunt mult mai preocupată în acest timp de faptul că atât primăria Capitalei și de sector au un buget mult mai mic, decât cel prognozat. Îmi pare rău că dintre colegii mei primari m-au lăsat să mă bat singură cu știți dumneavoastră cine. Pentru că probabil unii s-au bucurat că s-au tăiat bani de la Primăria Capitalei, dar acum toți suntem în faliment nedeclarat. În momentul în care nu mai poți să îți asiguri funcționarea, activitatea curentă.”, a declarat Gabriela Firea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Am vorbit cu doamna premier. Am anunțat această situație și la BPN. Mi s-a promis o întâlnire cu doamna premier și minsitrul de Finanțe săptămâna viitoare, care acum este plecat din țară. S-ar putea să ajungem la Consiliul Monetar. Astea sunt prioritățile. Nu să organizăm un Congres”, a adăugat edilul.

PSD-iștii au vineri o întâlnire crucială. Aceștia discută un congres de alegere a noului președinte de partid, dar și o nouă numire de vicepremier, după ce Klaus Iohannis l-a respins pe Titus Corlățean.

Ultima oră
23:55 - Președintele Consiliului European denunță „lipsa de loialitate” a SUA. Charles Michel, mesaj dur după decizia Australiei de a renunța la submarinele franceze în favoarea celor americane
23:47 - Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tânărul misterios ar fi un cântăreț celebrul în Marea Britanie
23:25 - Un bărbat a omorât-o pe sora iubitei sale cu peste 40 de lovituri de cuțit. Agresorul a fost reținut de procurorii din Constanța
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
23:00 - Ludovic Orban: La ora actuală se lucrează la o îmbunătățire a legislației în domeniu informațiilor
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori