Gorghiu, despre demisia lui Tudy: "Binevenită!". Blaga: "Cred că mai găsește domnul Tăriceanu un fin pe care să îl numească "

Gorghiu, despre demisia lui Tudy: "Binevenită!". Blaga: "Cred că mai găsește domnul Tăriceanu un fin pe care să îl numească "
foto: botosaneanul.ro

Reacțiile cu privire la demisia Tudor-Tim Ionescu din funcția de viceprimar al Capitalei nu au întârziat să apară. Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat că demisia lui Tudor Ionescu este binevenită.

"Demisia domnului Ionescu de la Primăria Capitalei este binevenită", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă, conform Agerpres.

Vasile Blaga a adăugat faptul că liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu va găsi un alt fin pe care să îl numească viceprimar al Capitalei.

"Cred că mai găsește domnul Tăriceanu un fin pe care să îl numească", a adăugat Blaga.

Tudor-Tim Ionescu, supranumit Tudy, și-a anunțat demisia din funcția de viceprimar al Capitalei, în care fusese ales săptămâna trecută.

"Văzând campania mediatică declanșată împotriva mea pe considerente ce țin exclusiv de sfera vieții mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcția de viceprimar al municipiului București. Am câștigat această funcție cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât și al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetățenii Bucureștiului și țin să le mulțumesc tuturor", a afirmat Tudor-Tim Ionescu într-un comunicat de presă.