Guvernul a aprobat suma necesară pentru monitorizarea cu brățări electronice. Alina Gorghiu: „Este o mare satisfacție când vezi că Executivul alocă banii necesari pentru o lege a ta!”

Guvernul a aprobat suma necesară pentru monitorizarea cu brățări electronice. Alina Gorghiu: „Este o mare satisfacție când vezi că Executivul alocă banii necesari pentru o lege a ta!”
Foto: Alina Gorghiu / Facebook

Guvernul Ciucă a aprobat în ședința de miercuri alocarea, în următorii patru ani, a sumei de 241 de milioane de lei pentru achiziționarea kiturilor necesare monitorizării agresorilor cu brățări electronice, a declarat senatoarea PNL Alina Gorghiu, care a salutat decizia cabinetului de la Palatul Victoria.

„Este o mare satisfacție când vezi că Executivul alocă banii necesari pentru o lege a ta!”, spune Alina Gorghiu (PNL)

„Este o mare satisfacție când vezi că Executivul alocă banii necesari pentru o lege a ta! Mai ales când vine vorba de sporirea protecției victimelor violenței domestice! Astăzi, în ședința de guvern, s-a aprobat alocarea, în următorii 4 ani, a sumei de 241 milioane de lei pentru achiziționarea de kituri necesare monitorizării agresorilor cu brățări electronice. Pentru 2022, investiția va fi de peste 32 milioane de lei. În total, 15.000 de astfel de dispozitive vor fi cumpărate”, a scris senatoarea, miercuri, pe Facebook.

Alina Gorghiu spune că această veste „schimbă radical situația multor victime”.

„Știu că pandemia a crescut nivelul de iritare, dar nu este un motiv să îi agresezi pe alții”, a adăugat liberala.

În încheiere, ea i-a mulțumit ministrului Familiei, social-democrata Gabriela Firea, pentru că i-a promovat actul normativ.

„Îi mulțumesc doamnei Gabriela Firea că îmi promovează legea. A mea și a PNL. Mai avem și altele”, a spus Alina Gorghiu.

Ultima oră
10:43 - Fiica cea mică a lui Adrian Minune se pregătește de nuntă la doar 18 ani. Adriana Simionescu: „Eu nu concep să divorțezi. Ți-ai ales persoana nepotrivită, rămâi nefericită până la adânci bătrâneți” (GALERIE FOTO)
10:39 - Gabriela Ruse, eliminată de la Australian Open de Veronika Kudermetova. Tot miercuri a părăsit turneul și Jaqueline Cristian
10:38 - Radu Țincu: Valul 5 durează mai mult în Europa pentru că Omicron se transmite mult mai repede. În România e posibil să ajungem chiar la o triplare a numărului de cazuri în perioada următoare (VIDEO)
10:18 - Adolescent înjunghiat la Timișoara. Băiatul se îndrepta spre școală și ar fi avut o altercație
10:12 - Tranzacţie de 70 de miliarde de dolari: Microsoft cumpără Activision Blizzard
10:04 - Tentativă de omor la metroul din București. O femeie a încercat să arunce două persoane în fața trenului, la stația Lujerului (VIDEO)
09:56 - Record de decese COVID-19 în Australia, unde spitalele resimt tot mai mult presiunea variantei Omicron
09:48 - Ce a spus Andreea Marin când a fost întrebată dacă ar colabora cu Ștefan Bănică Jr. Răspunsul surprinzător a venit în direct, la TV
09:41 - Codin Maticiuc vrea să facă un film cu Liviu Vârciu. Ce sume a investit în pasiunea lui: „Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă” (GALERIE FOTO)
09:33 - Israel ar putea renunța la certificatul verde. Anunțul a fost făcut în ziua în care țara a înregistrat un nou record negativ de infectări