Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO)

Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO)

Jurnaliștii de la Factual au luat la puricat activitatea guvernului pentru a vedea în detaliu ce au reușit să îndeplinească guvernanții din promisiunile prezentante în campania electorală în programul de guvernare mult lăudat de către Liviu Dragnea.

Conform "guvernametrului" celor de la Factual, până în rezent rata de reușită este una extrem de mică și anume de 5,62% și 1,07% parțial realizate. Mai exact, guvernul a îndeplinit 63 din cele 1120 de măsuri prezentate în programul de guvernare.

Această analiză ar putea reprezenta o metodă foarte bună pentru cetățeni în a monitoriza cu atenția activitatea celor puși prin vot la putere pentru ca să rămână un standard de judecare în privința viitoarelor alegeri parlamentare pentru a nu se mai vota doar pe baza de promisiuni cât și pe bază de implementare a celor promise în campanie.

Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere

#DIRECT_ONE_h1ckpy#

Ultima oră
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare