Haos într-un centru de recrutare rusesc după decretarea mobilizării parțiale: „De ce dracu` țipați ca femeile?! Tăceți din gură și comportați-vă cum trebuie!” (VIDEO)

Haos într-un centru de recrutare rusesc după decretarea mobilizării parțiale: „De ce dracu` țipați ca femeile?! Tăceți din gură și comportați-vă cum trebuie!” (VIDEO)
Foto simbol: Hepta.ro / Zuma Press / Victor Berzkin

Haosul dintr-un centru de recrutare rusesc a fost surprins într-o serie de imagini care au devenit virale pe rețelele sociale și vine în contextul mobilizării parțiale pe care a decretat-o președintele rus Vladimir Putin în această săptămână.

Haos într-un centru de recrutare rusesc

„De ce dracu` țipați ca femeile?! Tăceți din gură și comportați-vă cum trebuie, de ce strigați toți? De ce țipați? Încerc să vă spun, dar nu mă lăsați, urlați. Vă zic că acum sunteți toți militari, bărbați. Asta e! Joaca s-a terminat! Sunteți cu toții militari!”, spune maistrul militar, conform imaginilor de pe Twitter.

„Salariul este ca pentru un soldat contractual, ofițer sau praporgic (un grad inferior în armata rusă, n.r.), în funcție de grad. Plăți pentru luptă, statut de veteran, până la încheierea operațiunii speciale, apoi sosirea acasă. Vreo întrebare?”, a continuat el.

Imaginile vine pe fondul mobilizării parțiale din Rusia, o mobilizare parțială dictată de necesitatea suplimentării grupării de forțe, după cum a explicat gen. (r) Virgil Bălăceanu, joi, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

„Acest spațiu de timp până la introducerea noilor forțe trebuie fructificat de către Ucraina, prin dezvoltarea axelor de contraofensivă mai ales în zona Donbasului. De asemenea, intensificarea acțiunilor militare și a luptei de rezistență trebuie să creeze instabilitate astfel încât referendumurile pe care și le-au propus – și Putin a fost de acord să le sprijine –  să nu se poată realiza, pentru că anexarea unor teritorii în mod ilegal ar însemna că rușii unilateral vor declara aceste teritorii ca aparținând Federației Ruse și atunci vor spune orice atac pentru eliberarea acestor regiuni înseamnă un atac asupra integrității teritoriale a Federației Ruse și putem lua în calcul în asemenea condiții folosirea armei nucleare”, a explicat președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:03 - Trăian Băsescu, lăsat fără microfon în Parlamentul European în timp ce enumera lideri europeni care „s-au pus în slujba lui Vladimir Putin” (VIDEO)
21:58 - Un avion NATO specializat în misiuni de spionaj, strategice și tactice survolează în cerc teritoriul României
21:55 - Alina Petre nu și-a pierdut speranța în dragoste. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vrea să se căsătorească din nou: „Voi face pasul când va veni momentul”
21:34 - Rareș Bogdan, despre aderarea la Schengen: Mi s-a spus că în cazul Finlandei lucrurile sunt complet schimbate / Nu cred că premierul Olandei mai are vreun motiv să se opună. Ar fi o jignire pentru poporul român (VIDEO)
21:14 - Revolta lui Aurel Pădureanu după moartea actorului Alexandru Arșinel: „Omul acesta trebuia să fie îngropat cu onoruri militare. Să le fie rușine!”
20:58 - Thriller real la Cernăuți: un pedofil a ucis o polițistă de doar 22 ani care l-a surprins în apropierea școlii. Criminalul a fost prins și…declarat mort de colegii tinerei
20:58 - 4 avioane de vânătoare rusești au intrat în spațiul aerian al Poloniei și în cel al Suediei
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson